reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Takie trudne dni są i będą. Ja mam sporo takich i tym bardziej się cieszę, jak mi się przytrafi dzień aktywny, kiedy zdążę dużo zrobić. Przy czym definicja "dużo" bardzo się u mnie zmieniła odkąd Kuba jest na świecie 😆
Obczaję to ASGO, nigdy o tym nie słyszałam 😃 też sprawdzam, co Kuba powinien umieć, ale też te poradniki różnią się między sobą. Traktuję to raczej jako drogowskaz niż wyrocznię.

W przyszłym tygodniu mamy uszka i fizjo. Trzymajcie kciuki za uszka, bo póki co Kuba ma żółty certyfikat.

Czyli badanie w szpitalu nie wyszło do końca dobrze?

My mimo że mamy dobry wynik ( certyfikat) to i tak dostaliśmy skierowanie do poradni na badanie słuchu.
Umawiałam nas i mamy na marca.
Dzwoniąc tam pani się pyta jak badanie wyszło mowie ze dobrze Ale ze w ciąży miałam opryszczke na ustach to pani ordynator nas wysyła na powtórzenie badań a pani mówi " x ( szpital ) chyba musimy uświadomić ze nie wysyła się zdrowych dzieci na badania mówię że możliwe że ze względu może na ten mój kartiotyp to powiedziała że to i tak nic nie zmienia to nie jest powód wysyłania dziecka na badanie które wyszło dobrze w szpitalu.

P.s na skierowaniu mam napisane że miałam opryszczke.

Jeśli chodzi o to przewracanie się z plecków na brzuch pewnie to skonultuje z fizjoterapeutka bo mamy nawet namiar na nią mówiła że w razie co żebyśmy dzwonili.
Ale z mężem uważamy że mała się dobrze rozwija jak ktoś tu ładnie napisał rozwija się swoim tempem.
Nie szperam w wujku google bo tam zawsze się znajdzie chorobe dziecku.
Zapytałam się na forum bo byłam ciekawa- pierwsze dziecko to człowiek chce się dopytać doświadczonych mam ❤️😉

Wiadomo jeśli coś nas będzie martwić na pewno się skonsultujemy.

Choćby ostatnio byliśmy na szczepieniu i sama pani doktor powiedziała że mała jest silna i że ta sile ma.
Nie zauważyła nic niepokojącego.

reklama
Do góry