Ludzie nie wybrali lekarza, któremu nie ufają, ale wolą doczytać, taka ciekawość i zweryfikowanie pewnych spraw niejednemu pomogły. Gdybym ślepo ufała lekarzowi to bym może nie była w ciąży wogóle.Skoro lekarz nic nie mowil to znaczy, ze ok. Nie wiem, czemu ludzie wybieraja lekarzy, ktorym nie ufaja.
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Cześć!
26 tydzień plus 5 dni.
Nasze szczęście waży cały kg
Słodziak kochany
Wizyta odbyła się wczoraj wszystko w należytym porządku
26 tydzień plus 5 dni.
Nasze szczęście waży cały kg
Słodziak kochany
Wizyta odbyła się wczoraj wszystko w należytym porządku
G
guest-1693758626
Gość
Witam ! Cisza jak makiem zasiał
Dzisiaj stuka nam 27 tydzień.
Dzisiaj pierwszy raz zrobiłam konkretne zamówienie dla naszej córeczki
Zamówiłam rożki/ pajacyki / body kopertowe/ pieluchy tetrowe / buciki wełniane/ ręczniki po kąpieli i wiele wiele innych rzeczy wyszło gdzieś koło 500 złoty.
Myślę że któregoś dnia wybierzemy się również stacjonarnie do jakiegoś sklepu u nas w mieście i coś się jeszcze dobierze a jak nie to zrobię kolejne zamówienie przez internet.
Czas zacząć kupować/ zamawiać kompletować bo faktycznie obudzę się z ręką w nocniku
Piszcie dziewczyny co u Was?
Zamówiłam rożki/ pajacyki / body kopertowe/ pieluchy tetrowe / buciki wełniane/ ręczniki po kąpieli i wiele wiele innych rzeczy wyszło gdzieś koło 500 złoty.
Myślę że któregoś dnia wybierzemy się również stacjonarnie do jakiegoś sklepu u nas w mieście i coś się jeszcze dobierze a jak nie to zrobię kolejne zamówienie przez internet.
Czas zacząć kupować/ zamawiać kompletować bo faktycznie obudzę się z ręką w nocniku
Nana_
Fanka BB :)
Hej, ja właśnie odpoczywam na weekend w Pradze odpoczywamy aktywnie, bo dużo chodzimy, ale już trochę ciężko
Wczoraj idąc ulica zobaczyłam ładne ciuszki na witrynie i kupiłam małej pajacyka. Fajnie tak kupować takie pamiątki zwłaszcza, że już jest z nami tylko jeszcze w brzuszku
Z wyprawki jeszcze prawie nic nie mam kupiłam kilka body na wyprzedażach, ale dopiero w przyszłym tygodniu będziemy zamawiać wozek i dostawkę. Z lozeczkiem jeszcze się wstrzymujemy, bo pewnie przyda się dopiero w przyszłym roku, ale mam już wybrane, więc muszę się rozejrzeć za komodą z przewijakiem żeby pasowała. I pod koniec miesiąca chcemy zamówić fotelik, żeby się nie załapać na podwyżki wrześniowe
Wczoraj idąc ulica zobaczyłam ładne ciuszki na witrynie i kupiłam małej pajacyka. Fajnie tak kupować takie pamiątki zwłaszcza, że już jest z nami tylko jeszcze w brzuszku
Z wyprawki jeszcze prawie nic nie mam kupiłam kilka body na wyprzedażach, ale dopiero w przyszłym tygodniu będziemy zamawiać wozek i dostawkę. Z lozeczkiem jeszcze się wstrzymujemy, bo pewnie przyda się dopiero w przyszłym roku, ale mam już wybrane, więc muszę się rozejrzeć za komodą z przewijakiem żeby pasowała. I pod koniec miesiąca chcemy zamówić fotelik, żeby się nie załapać na podwyżki wrześniowe
Goodka
Moderator
My też już zaczynamy zamawiać wszystko dla Dzidzi i jak to zaczęło przychodzić to mam takie - wow, to się naprawdę dzieje Wszystko zaczyna się robić jeszcze bardziej realne, jak w domku przybywa dla niej rzeczyWitam ! Cisza jak makiem zasiał
G
guest-1693758626
Gość
My też już zaczynamy zamawiać wszystko dla Dzidzi i jak to zaczęło przychodzić to mam takie - wow, to się naprawdę dzieje Wszystko zaczyna się robić jeszcze bardziej realne, jak w domku przybywa dla niej rzeczy
Zgadza się tak naprawdę zleci sierpień i zostaje dwa miesiące wrzesień i październik. Nie liczę listopadu bo tak naprawdę może być różnie
Powoli do przodu
G
guest-1693758626
Gość
Faktycznie od września mają być podwyżki na rzeczy dla maluszka ?Hej, ja właśnie odpoczywam na weekend w Pradze odpoczywamy aktywnie, bo dużo chodzimy, ale już trochę ciężko
Jakoś się w tym nie orientuje i nie słyszałam choć ja telewizji mało oglądam a na internecie to aby live na fb heh
Hej my już kupiliśmy łóżeczko, komodę z przewijakiem i fotelik. Teraz rozglądam się za "drobnymi" rzeczami czyli ubrankami, kocykami itp Dodaję produkty do koszyków w sklepach internetowych i muszę powiedzieć, że jestem przerażona tymi cenami. Staram się robić zakupy z głową i korzystać z wszelkich promocji ale mimo wszystko to studnia bez dna przy pierwszym maluszku.
Nana_
Fanka BB :)
Takie info dostałam już w kilku sklepach z artykułami dziecięcymiFaktycznie od września mają być podwyżki na rzeczy dla maluszka ?
Jakoś się w tym nie orientuje i nie słyszałam choć ja telewizji mało oglądam a na internecie to aby live na fb heh
reklama
Goodka
Moderator
Tak, też o tym słyszałam. Dlatego też już teraz wszystko kupujemy. Większość będzie czekała w kartonachFaktycznie od września mają być podwyżki na rzeczy dla maluszka ?
Oh tak, ceny tego wszystkiego masakryczne U nas też pierwsze dziecko, a do tego nie mamy małych dzieci w rodzinie, wiec nawet nie ma opcji dostania czegoś w spadkuHej my już kupiliśmy łóżeczko, komodę z przewijakiem i fotelik. Teraz rozglądam się za "drobnymi" rzeczami czyli ubrankami, kocykami itp Dodaję produkty do koszyków w sklepach internetowych i muszę powiedzieć, że jestem przerażona tymi cenami. Staram się robić zakupy z głową i korzystać z wszelkich promocji ale mimo wszystko to studnia bez dna przy pierwszym maluszku.