reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Witam ! Cisza jak makiem zasiał 😉
Dzisiaj stuka nam 27 tydzień.

Dzisiaj pierwszy raz zrobiłam konkretne zamówienie dla naszej córeczki ❤️❤️
Zamówiłam rożki/ pajacyki / body kopertowe/ pieluchy tetrowe / buciki wełniane/ ręczniki po kąpieli i wiele wiele innych rzeczy wyszło gdzieś koło 500 złoty.
Myślę że któregoś dnia wybierzemy się również stacjonarnie do jakiegoś sklepu u nas w mieście i coś się jeszcze dobierze a jak nie to zrobię kolejne zamówienie przez internet.

Czas zacząć kupować/ zamawiać kompletować bo faktycznie obudzę się z ręką w nocniku 😳🤣🤪

Piszcie dziewczyny co u Was?

Hej, ja właśnie odpoczywam na weekend w Pradze :) odpoczywamy aktywnie, bo dużo chodzimy, ale już trochę ciężko 🙈
Wczoraj idąc ulica zobaczyłam ładne ciuszki na witrynie i kupiłam małej pajacyka. Fajnie tak kupować takie pamiątki zwłaszcza, że już jest z nami tylko jeszcze w brzuszku 🙈
Z wyprawki jeszcze prawie nic nie mam 😳 kupiłam kilka body na wyprzedażach, ale dopiero w przyszłym tygodniu będziemy zamawiać wozek i dostawkę. Z lozeczkiem jeszcze się wstrzymujemy, bo pewnie przyda się dopiero w przyszłym roku, ale mam już wybrane, więc muszę się rozejrzeć za komodą z przewijakiem żeby pasowała. I pod koniec miesiąca chcemy zamówić fotelik, żeby się nie załapać na podwyżki wrześniowe 😅

Witam ! Cisza jak makiem zasiał 😉
Dzisiaj stuka nam 27 tydzień.

Dzisiaj pierwszy raz zrobiłam konkretne zamówienie dla naszej córeczki ❤️❤️
Zamówiłam rożki/ pajacyki / body kopertowe/ pieluchy tetrowe / buciki wełniane/ ręczniki po kąpieli i wiele wiele innych rzeczy wyszło gdzieś koło 500 złoty.
Myślę że któregoś dnia wybierzemy się również stacjonarnie do jakiegoś sklepu u nas w mieście i coś się jeszcze dobierze a jak nie to zrobię kolejne zamówienie przez internet.

Czas zacząć kupować/ zamawiać kompletować bo faktycznie obudzę się z ręką w nocniku 😳🤣🤪

Piszcie dziewczyny co u Was?
My też już zaczynamy zamawiać wszystko dla Dzidzi i jak to zaczęło przychodzić to mam takie - wow, to się naprawdę dzieje 🙈 Wszystko zaczyna się robić jeszcze bardziej realne, jak w domku przybywa dla niej rzeczy ❤️

My też już zaczynamy zamawiać wszystko dla Dzidzi i jak to zaczęło przychodzić to mam takie - wow, to się naprawdę dzieje 🙈 Wszystko zaczyna się robić jeszcze bardziej realne, jak w domku przybywa dla niej rzeczy ❤️

Zgadza się ❤️❤️ tak naprawdę zleci sierpień i zostaje dwa miesiące wrzesień i październik. Nie liczę listopadu bo tak naprawdę może być różnie 🤣

Powoli do przodu ❤️❤️

Hej, ja właśnie odpoczywam na weekend w Pradze :) odpoczywamy aktywnie, bo dużo chodzimy, ale już trochę ciężko 🙈
Wczoraj idąc ulica zobaczyłam ładne ciuszki na witrynie i kupiłam małej pajacyka. Fajnie tak kupować takie pamiątki zwłaszcza, że już jest z nami tylko jeszcze w brzuszku 🙈
Z wyprawki jeszcze prawie nic nie mam 😳 kupiłam kilka body na wyprzedażach, ale dopiero w przyszłym tygodniu będziemy zamawiać wozek i dostawkę. Z lozeczkiem jeszcze się wstrzymujemy, bo pewnie przyda się dopiero w przyszłym roku, ale mam już wybrane, więc muszę się rozejrzeć za komodą z przewijakiem żeby pasowała. I pod koniec miesiąca chcemy zamówić fotelik, żeby się nie załapać na podwyżki wrześniowe 😅
Faktycznie od września mają być podwyżki na rzeczy dla maluszka ?
Jakoś się w tym nie orientuje i nie słyszałam choć ja telewizji mało oglądam a na internecie to aby live na fb heh

Hej 🤗 my już kupiliśmy łóżeczko, komodę z przewijakiem i fotelik. Teraz rozglądam się za "drobnymi" rzeczami czyli ubrankami, kocykami itp Dodaję produkty do koszyków w sklepach internetowych i muszę powiedzieć, że jestem przerażona tymi cenami.😵 Staram się robić zakupy z głową i korzystać z wszelkich promocji ale mimo wszystko to studnia bez dna przy pierwszym maluszku. 🙈😂

reklama
Faktycznie od września mają być podwyżki na rzeczy dla maluszka ?
Jakoś się w tym nie orientuje i nie słyszałam choć ja telewizji mało oglądam a na internecie to aby live na fb heh
Tak, też o tym słyszałam. Dlatego też już teraz wszystko kupujemy. Większość będzie czekała w kartonach :D
Hej 🤗 my już kupiliśmy łóżeczko, komodę z przewijakiem i fotelik. Teraz rozglądam się za "drobnymi" rzeczami czyli ubrankami, kocykami itp Dodaję produkty do koszyków w sklepach internetowych i muszę powiedzieć, że jestem przerażona tymi cenami.😵 Staram się robić zakupy z głową i korzystać z wszelkich promocji ale mimo wszystko to studnia bez dna przy pierwszym maluszku. 🙈😂
Oh tak, ceny tego wszystkiego masakryczne :p U nas też pierwsze dziecko, a do tego nie mamy małych dzieci w rodzinie, wiec nawet nie ma opcji dostania czegoś w spadku :p

Do góry