G
guest-1693758626
Gość
Oby myślę że nie będzie źle.To życzę powodzenia, obyś przez cały okres badania czuła się dobrze
Już minęło z pół godz od wypicia i może być ten czas czekania jest bardzo męczący.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby myślę że nie będzie źle.To życzę powodzenia, obyś przez cały okres badania czuła się dobrze
Ja jak robiłam krzywą, to też wybrałam się do laboratorium w sobotę aby uniknąć tłumów i faktycznie tylko co jakiś czas ktoś przychodził Siedziałam sama w poczekalniI została jeszcze jedna godzinka.
To siedzenie jest męczące i niunia upomina się o śniadanie
Wyjątkowo ludzi nie ma chociaż zwykle w soboty kolejka dość długa.
Zwykle z mężem przyjeżdżamy w sobotę ze względu na to że ma wolne w pracy a tak to by musiał brać urlop / zwalniać się w pracy.
Ja jak robiłam krzywą, to też wybrałam się do laboratorium w sobotę aby uniknąć tłumów i faktycznie tylko co jakiś czas ktoś przychodził Siedziałam sama w poczekalni
Ja dziś rano też robiłam badania, ale u nas w Luxmed jest takie specjalne piętro dla ciężarnych i było pusto. Tylko 2 Panie na krzywą. Ale z tego co widziałam, to w rejestracji ogólnej też nie było tłumów.
A korzystacie z przywileju np w przychodniach/ laboratoriach ?
Jak robiłam badania w diagnostyce to tam nie ma przywilejów dla ciężarnych. Teraz chodzę do tego specjalnego Luxmedu i jestem zadowolona.A korzystacie z przywileju np w przychodniach/ laboratoriach ?
Jak robiłam badania w diagnostyce to tam nie ma przywilejów dla ciężarnych. Teraz chodzę do tego specjalnego Luxmedu i jestem zadowolona.