Ja już od jakiegoś czasu, nie chodze sama do sklepów bo albo brzuch zaczyna boleć, albo słabo i duszno się robi, serce wali jakby miało wyskoczyć i oblewa mnie zminy potMi też jest ciężko, siedzę w domu tyle ile mogę, bo mamy w środku dużo chłodniej mimo braku klimatyzacji. Wczoraj prawie zemdlałam w sklepie, bo tak duszno było
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Cześć dziewczyny , jak się macie w te upały? Mi jest bardzo ciężko...
Nie odczuwam za bardzo tych upałów
Siedzę/ leżę w domu wieczorami dopiero wyjdę na dworek posiedzieć w cieniu.
maszak
Fanka BB :)
Halo dziewczynki.
U nas tyle wędrówek i non stop plaża. Bardzo się balam, że Chorwacja da popalić ale jest cudownie.
@mena871 taka różnica jest super, bo duże się ogarniają same, a Ty masz tylko maluszka .
@anetta_ witaj . Jak mam polecać wózki to chyba najlepsze materiałowe. Ja mam os pierwszej córci x-landera x-mova i przy synu juz były nowe modele i mozliwośc jazdy przodem i tyłem . Wyprawkę kompletuję, ale dużo mam właśnie po malutkim. Wózek, wagę, chicco babyhug, łóżeczko, laktator, ale ciuszki muszę kupić. I jak w h&m była promocja to już zakupiłam bodziaki kopertowe i pajacyki. Pieluszki muślinowe, rożek, babynest i kołderkę będę szyć jak wrócę z wakacji. Przed urlopem już wstępnie zaczęłam.
Udanego wieczorku
U nas tyle wędrówek i non stop plaża. Bardzo się balam, że Chorwacja da popalić ale jest cudownie.
@mena871 taka różnica jest super, bo duże się ogarniają same, a Ty masz tylko maluszka .
@anetta_ witaj . Jak mam polecać wózki to chyba najlepsze materiałowe. Ja mam os pierwszej córci x-landera x-mova i przy synu juz były nowe modele i mozliwośc jazdy przodem i tyłem . Wyprawkę kompletuję, ale dużo mam właśnie po malutkim. Wózek, wagę, chicco babyhug, łóżeczko, laktator, ale ciuszki muszę kupić. I jak w h&m była promocja to już zakupiłam bodziaki kopertowe i pajacyki. Pieluszki muślinowe, rożek, babynest i kołderkę będę szyć jak wrócę z wakacji. Przed urlopem już wstępnie zaczęłam.
Udanego wieczorku
Nana_
Ja planuje kupić taki z anexa znajomi mają i bardzo chwalą, do tego super się czyści. Ich synek jest ze stycznia, więc zaraz będą się przerzucać na spacerówkę, ale nie narzekali żeby gondola się nagrzewala, on jest wentylowany pod materacykiem i można rozłożyć siateczkę w daszku.Dziewczyny, czy któraś z Was posiada bądź na zamiar kupić wózek który jest wykonany ze skórki a nie z materiału? Zastanawiam się czy taki model nie będzie się bardzo nagrzewał itp wizualnie mi się bardzo podobają
W jakimś sklepie nam mówili, że warto zaimpregnować tą eko skórę i nie powinno się nic dziać, plus przecierać jak jest mokry. Ale znajomi nic nie robili do tej pory i nie zniszczył im się
Nana_
Mi też dzisiaj było bardzo ciężko. O ile od 8 byłam w stanie jeszcze coś zrobić na mieście, to pędem wracałam do domu koło 11 żeby się ochłodzić. Zbawieniem jest dla mnie klima. Dzisiaj działała cały dzień, a ja się wynurzyłam na zewnątrz dopiero po 20 :/ cały dzień było mi ciężko i jeszcze mnie głowa rozbolałaCześć dziewczyny , jak się macie w te upały? Mi jest bardzo ciężko...
U mnie klimatyzacja odpada... Dostaje od niej bardzo dużego bólu głowy który potrafi się utrzymywać bardzo długo W pracy zawsze cierpiałam przez to w okresie letnim. Też staram się nie wychodzić w taką pogodę. Poczytałam o tym że taka pogoda może spowodować nawet skurcze przedwczesne więc nie chcę narażać dziecka i siebie. Trzeba jakoś przetrzymać ten okresMi też dzisiaj było bardzo ciężko. O ile od 8 byłam w stanie jeszcze coś zrobić na mieście, to pędem wracałam do domu koło 11 żeby się ochłodzić. Zbawieniem jest dla mnie klima. Dzisiaj działała cały dzień, a ja się wynurzyłam na zewnątrz dopiero po 20 :/ cały dzień było mi ciężko i jeszcze mnie głowa rozbolała
Goodka
Moderator
Ja już nie mogę się doczekać aż będzie wrzesień i będzie znośnie No i coraz bliżej dzidziU mnie klimatyzacja odpada... Dostaje od niej bardzo dużego bólu głowy który potrafi się utrzymywać bardzo długo W pracy zawsze cierpiałam przez to w okresie letnim. Też staram się nie wychodzić w taką pogodę. Poczytałam o tym że taka pogoda może spowodować nawet skurcze przedwczesne więc nie chcę narażać dziecka i siebie. Trzeba jakoś przetrzymać ten okres
aaanataliaaaa
Już naprawdę zostało blizej niż dalejJa już nie mogę się doczekać aż będzie wrzesień i będzie znośnie No i coraz bliżej dzidzi
Pierwsza ciąża trwała u mnie tyle co wieczność a druga jest zupełnie inna i leci na jakimś przyspieszeniu
Dobre 3 miesiące i będziemy tulić swoje dzieciaczki , meldować z karmienia itd
G
guest-1693758626
Gość
Witam !
Stuka nam dzisiaj 26 tydzień
Właśnie jestem w laboratorium.
Mocz / krew i test na obciążenie glukoza.
Jeszcze dwie godziny czekania.
Znaczy się godzina pobranie i zaś godzina i pobranie.
Glukoza wypita - ujdzie ale szału nie ma.
Dla mnie stanowczo ulepek.
reklama
Goodka
Moderator
To życzę powodzenia, obyś przez cały okres badania czuła się dobrzeWitam !