Dobrze wiedzieć dziękujęMnie siostra cioteczna odradzała że niby ta skóra pęka i nieestetycznie wygląda.
Ona przy pierwszym dziecku miała właśnie taki skórkowy wózek a przy drugim już z materiału.
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Dobrze wiedzieć dziękuję
Pewnie zależy od jakości więc ta opinia bym się nie sugerowała.
Trzeba poczytać na internecie opinie.
Sherlook
Fanka BB :)
Mój dziś też grzeczny. Znów ma swoje dni ciszy i spokojuU nas dzisiaj 26t3d Moja malutka jest bardzo spokojna, ciekawe czy też będzie taka grzeczna na zewnątrz
Goodka
Moderator
Muszą odpocząć i naładować bateryjkiMój dziś też grzeczny. Znów ma swoje dni ciszy i spokoju
Sherlook
Już naładował. Wczoraj od 16 do dziś ciągle wariowałMuszą odpocząć i naładować bateryjki
Sherlook
Ja leże w zimnym basenie. Nawet nie mam siły iść na plażęCześć dziewczyny , jak się macie w te upały? Mi jest bardzo ciężko...
Ale Ci zazdroszczę u mnie wiatrak na full ale szału nie ma Biedne dziewczyny które są aktualnie na końcówce ciążyJa leże w zimnym basenie. Nawet nie mam siły iść na plażę
Goodka
Moderator
Mi też jest ciężko, siedzę w domu tyle ile mogę, bo mamy w środku dużo chłodniej mimo braku klimatyzacji. Wczoraj prawie zemdlałam w sklepie, bo tak duszno byłoCześć dziewczyny , jak się macie w te upały? Mi jest bardzo ciężko...
reklama
Hejka, ja sobie siedzę na działce w cieniu a jak już za ciepło to do basenu wchodzę się schłodzićale w domu, żeby wysiedzieć bez wiatraka, to nie ma mowyCześć dziewczyny , jak się macie w te upały? Mi jest bardzo ciężko...