reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
I została jeszcze jedna godzinka.
To siedzenie jest męczące i niunia upomina się o śniadanie ❤️❤️

Wyjątkowo ludzi nie ma chociaż zwykle w soboty kolejka dość długa.
Zwykle z mężem przyjeżdżamy w sobotę ze względu na to że ma wolne w pracy a tak to by musiał brać urlop / zwalniać się w pracy.

I została jeszcze jedna godzinka.
To siedzenie jest męczące i niunia upomina się o śniadanie ❤️❤️

Wyjątkowo ludzi nie ma chociaż zwykle w soboty kolejka dość długa.
Zwykle z mężem przyjeżdżamy w sobotę ze względu na to że ma wolne w pracy a tak to by musiał brać urlop / zwalniać się w pracy.
Ja jak robiłam krzywą, to też wybrałam się do laboratorium w sobotę aby uniknąć tłumów i faktycznie tylko co jakiś czas ktoś przychodził :p Siedziałam sama w poczekalni ☺️

Ja jak robiłam krzywą, to też wybrałam się do laboratorium w sobotę aby uniknąć tłumów i faktycznie tylko co jakiś czas ktoś przychodził :p Siedziałam sama w poczekalni ☺️

Tutaj gdzie robię to nie ma reguły czy to na tygodniu czy w sobotę- tłum ludzi.
Zwykle w sobotę przychodzą ludzie którzy na tygodniu pracują i tak naprawdę mogą spokojnie badania wykonać w sobotę.
Byliśmy pół godz przed otwarciem i byliśmy pierwsi następnie przyszła pani i pan i dłuższą chwilę nikogo nie było.

Ja wiem ze mogę wejść z marszu bez kolejki - przywilej ciężarnej ale nie korzystam z tego.
Wolę wcześniej przyjechać posiedzieć z mężem w aucie i być jak ja to mówię w pierwszej trójce heh.

Ja dziś rano też robiłam badania, ale u nas w Luxmed jest takie specjalne piętro dla ciężarnych i było pusto. Tylko 2 Panie na krzywą. Ale z tego co widziałam, to w rejestracji ogólnej też nie było tłumów.

Ja dziś rano też robiłam badania, ale u nas w Luxmed jest takie specjalne piętro dla ciężarnych i było pusto. Tylko 2 Panie na krzywą. Ale z tego co widziałam, to w rejestracji ogólnej też nie było tłumów.

Parę lat temu byliśmy w LuxMed i to co ujrzałam w rejestracji przeraziło mnie 😳🤣 tłum ludzi.

reklama
Jak robiłam badania w diagnostyce to tam nie ma przywilejów dla ciężarnych. Teraz chodzę do tego specjalnego Luxmedu i jestem zadowolona.

Czy ja wiem to mamy zapewnione od państwa ze poza kolejnością jesteśmy przyjmowani w przychodniach / laboratoriach. Ot taka odgórna decyzja.

Oczywiście w sklepach to dobra wola sprzedawcy czy ludzi przed nami w kolejce.

Słabo się czuje ale chyba dlatego że jednak musiałam wcześniej wstać a teraz oczy mi się kleją.

Do góry