reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Aa dziewuszki mam pytanko? Bo kiedyś dało się załozyć poboczne wątki oprócz tych głównych. Czy teraz też tak można? Chodzi mi o słodkie mamy :), bo ja w poniedzialek idę i pewnie dołaczę do grona. I fajnie by było wymieniać się przepisami ?

Aa dziewuszki mam pytanko? Bo kiedyś dało się załozyć poboczne wątki oprócz tych głównych. Czy teraz też tak można? Chodzi mi o słodkie mamy :), bo ja w poniedzialek idę i pewnie dołaczę do grona. I fajnie by było wymieniać się przepisami ?
Ja chcę przepis na ciasto : bez pieczenia, łatwe, szybkie i takie które nie zastyga w więcej niż 3h😄😄 Czy takie coś istnieje?

Jest caly watek dla mam z cukrzyca. Jak wejdziesz w fora ciazowe -> ciaza, porod, polog -> cukrzyca ciazowa i zycie po niej. Tam prawie 4 tys stron. Dziela sie pewnie dziewczyny przepisami, ale tez rozne inne tematy poruszaja.

reklama
Do góry