reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Aa dziewuszki mam pytanko? Bo kiedyś dało się załozyć poboczne wątki oprócz tych głównych. Czy teraz też tak można? Chodzi mi o słodkie mamy :), bo ja w poniedzialek idę i pewnie dołaczę do grona. I fajnie by było wymieniać się przepisami ?

Aa dziewuszki mam pytanko? Bo kiedyś dało się załozyć poboczne wątki oprócz tych głównych. Czy teraz też tak można? Chodzi mi o słodkie mamy :), bo ja w poniedzialek idę i pewnie dołaczę do grona. I fajnie by było wymieniać się przepisami ?
Ja chcę przepis na ciasto : bez pieczenia, łatwe, szybkie i takie które nie zastyga w więcej niż 3h😄😄 Czy takie coś istnieje?

Jest caly watek dla mam z cukrzyca. Jak wejdziesz w fora ciazowe -> ciaza, porod, polog -> cukrzyca ciazowa i zycie po niej. Tam prawie 4 tys stron. Dziela sie pewnie dziewczyny przepisami, ale tez rozne inne tematy poruszaja.

reklama
Do góry