Już jesteś dopisanakochana dopisz i mnie
reklama
maszak
Fanka BB :)
Aa dziewuszki mam pytanko? Bo kiedyś dało się załozyć poboczne wątki oprócz tych głównych. Czy teraz też tak można? Chodzi mi o słodkie mamy , bo ja w poniedzialek idę i pewnie dołaczę do grona. I fajnie by było wymieniać się przepisami ?
Karola270984
Dziewczyny jaka jest norma wolnego B-hcg??
Sherlook
Ja chcę przepis na ciasto : bez pieczenia, łatwe, szybkie i takie które nie zastyga w więcej niż 3h Czy takie coś istnieje?Aa dziewuszki mam pytanko? Bo kiedyś dało się załozyć poboczne wątki oprócz tych głównych. Czy teraz też tak można? Chodzi mi o słodkie mamy , bo ja w poniedzialek idę i pewnie dołaczę do grona. I fajnie by było wymieniać się przepisami ?
Ja chcę przepis na ciasto : bez pieczenia, łatwe, szybkie i takie które nie zastyga w więcej niż 3h Czy takie coś istnieje?
Ja znam b.proste, ale z pieczeniem. Czekoladowe ciasto z kajmakiem.
Sherlook
Nie wiem czy sobie poradzę. I pewnie trzeba jeszcze przekładać masą??Ja znam b.proste, ale z pieczeniem. Czekoladowe ciasto z kajmakiem.
Rafaello bez pieczenia na herbatnikachJa chcę przepis na ciasto : bez pieczenia, łatwe, szybkie i takie które nie zastyga w więcej niż 3h Czy takie coś istnieje?
Aa dziewuszki mam pytanko? Bo kiedyś dało się załozyć poboczne wątki oprócz tych głównych. Czy teraz też tak można? Chodzi mi o słodkie mamy , bo ja w poniedzialek idę i pewnie dołaczę do grona. I fajnie by było wymieniać się przepisami ?
Jest caly watek dla mam z cukrzyca. Jak wejdziesz w fora ciazowe -> ciaza, porod, polog -> cukrzyca ciazowa i zycie po niej. Tam prawie 4 tys stron. Dziela sie pewnie dziewczyny przepisami, ale tez rozne inne tematy poruszaja.
Nie wiem czy sobie poradzę. I pewnie trzeba jeszcze przekładać masą??
Nie nie. Beltasz w mikserze wszystkie skladniki, wlewasz na blaszke i pozniej ten kajmak z puszki porcjami wykladasz lyzeczka w to ciasto surowe.
reklama
Czekoladowe ciasto z kajmakiem - przepis - Wypieki Beaty
Przepis: czekoladowe ciasto z kajmakiem i orzechami włoskimi. Bardzo proste i jednocześnie smaczne ciasto czekoladowe - koniecznie spróbuj :)
wypiekibeaty.com.pl