WTeż tak myślałam bo dopiero w poniedziałek wieczorem wyślę listę
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WTeż tak myślałam bo dopiero w poniedziałek wieczorem wyślę listę
tez bym chciała mieć problem z przybyciem u mnie to teraz wrecz odwrotnie . Muszę się pilnować z tym co jemJa nie mogę jeść nic a nic. Moje menu ogranicza się do 3 owoców i to zjadanych na siłę. Poza tym tylko woda i herbata. Wszystko inne mi śmierdzi i dosłownie mnie odrzuca. Na chwile obecną mam - 4 kg i czuje się z tym fatalnie. Z natury jestem drobna i wyglądam teraz jak patyk. W poprzedniej ciazy tez miałam problem z przybraniem na wadze, choć dziecko było duże i ogólnie z ciąża wszystko Ok.
i co słychać już coś czy nie ?Aaaaa i kupiłam detektor tętna
Tez sie nad tym ostatnio zastanawialam
Póki co waga stała ale mam wrażenie, ze na kolejnej wizycie (w piątek) już tak słodko nie będzie powoli przestaje się dopinać w spodnie a to dopiero początki. 10+3A jak tam waga u Was dziewczyny? Mnie się baterie w wadze wyczerpały - może to i lepiej ale jak się ważyłam ostatni raz około tydzień temu to miałam 2 kg na plusie. Generalnie spodni jeansów już nie dopinam. Dziś wskoczyłam w legginsy ciazowe żeby było mi wygodnie. Ja normalnie jestem rozmiar XS. Maz uradowany ze się zaokrąglam momentami czuje się jakby się od nowa zakochał
Dziewczyny i ja do Was dołączam, aktualnie 9t 2d, poprzednia ciąża poronienie w styczniu 2022 puste jajo płodowe, teraz wszystko rozwija się dobrze biorę euthyrox 50, gdyż w ciąży wyszła mi niedoczynność tarczycy chociaż wcześniej nie miałam z nią problemów oraz duphaston. Mam do Was pytanie, czy pijecie kawę w ciąży? Mi się zdarza wypić słabą raz na kilka dni. Wczoraj jednak ze względu n mdlosci i wymioty wypilam dwie herbaty z imbirem, a pozniej spotkalam sie z przyjaciółką i wypilam niecaly kubek slabej kawy rozpuszczalnej z mlekiem bo kompletnie zapomnialam o wypitej herbacie, ktora zaaiera teine.. i teraz mam wyrzuty sumienia
Słychać i to bardzo wyraźnie . Nie spodziewałam się że aż taki co słychać już coś czy nie ?