reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Hej dziewczyny jak tam dajecie radę ;) kto jutro wizytuje oprócz agutek
Ja
mam wizytę jutro po skierowanie do poradni patologii z racji obciążonego wywiadu ;( papierek kosztuje 200zł wiec przy okazji zrobi mi usg i zobaczymy czy ktoś tam mieszka … Stres ma bardzo duży czynnik na nasze życie ale co zrobić … U nas w rodzinie w sumie nikt nic nie wie i długo tak zostanie a że jestem od zawsze gabarytem Xxl to narazie różnicy nie widać wiec szybko się nie skapną… Jak się ma za sobą straty to człowiek uważa …

reklama
@Sherlook jak zjadłaś o 15 to do rana już powinny być w normie. Ja też idę jutro na badania, jeśli dotrwam tyle bez jedzenia.
@Karola270984 a powtórzyło się to jeszcze? Ja w poprzedniej plamiłam w 5+5, ale ze była to krew to pojechałam na IP... i zbadała było ok.
Ja już ledwo siedzę z głodu tak mnie ssie, a jeszcze mam godzinę do wyjścia. Mi od zawsze jest niedobrze jak nie zjem od razu po wstaniu. Od dziecka. Nie wiem jak wytrzymam [emoji85]
A poza tym od jakiegoś tygodnia coraz mniej mnie bolały piersi, a wczoraj już zupełnie przeszły [emoji33] Oczywiście się martwię, bo się naczytałam, że to może być poronienie. A to dopiero 6ty tydzień, więc nie powinny przejść.

Ja już ledwo siedzę z głodu tak mnie ssie, a jeszcze mam godzinę do wyjścia. Mi od zawsze jest niedobrze jak nie zjem od razu po wstaniu. Od dziecka. Nie wiem jak wytrzymam [emoji85]
A poza tym od jakiegoś tygodnia coraz mniej mnie bolały piersi, a wczoraj już zupełnie przeszły [emoji33] Oczywiście się martwię, bo się naczytałam, że to może być poronienie. A to dopiero 6ty tydzień, więc nie powinny przejść.
Mnie np w ogóle nie bolą piersi, tylko naprawdę czasami je "czuję", no i są powiększone. Co mnie akurat cieszy, bo w końcu miseczka A jest pełna 🤣🤣🤣
Nie panikuj, będzie dobrze! 😘 Choć też mi łatwo mówić bo jak mnie podbrzusze przestało codziennie boleć to też spanikowałam 😁 podobno tak jest że objawy mogą pojawiać się i znikać...

Mnie np w ogóle nie bolą piersi, tylko naprawdę czasami je "czuję", no i są powiększone. Co mnie akurat cieszy, bo w końcu miseczka A jest pełna 🤣🤣🤣
Nie panikuj, będzie dobrze! 😘 Choć też mi łatwo mówić bo jak mnie podbrzusze przestało codziennie boleć to też spanikowałam 😁 podobno tak jest że objawy mogą pojawiać się i znikać...
Czuję Was dziewczyny na maksa 👀🙈 też mnie pobolewało podbrzusze, piersi.. a teraz jakby praktycznie w ogóle i zastanawiam się, czy to okej 🥴. Wieczorem wrócę z usg, to podzielę się z Wami jak było 🤩🤞🏻.

Hej dziewczyny jak tam dajecie radę ;) kto jutro wizytuje oprócz agutek
Ja
mam wizytę jutro po skierowanie do poradni patologii z racji obciążonego wywiadu ;( papierek kosztuje 200zł wiec przy okazji zrobi mi usg i zobaczymy czy ktoś tam mieszka … Stres ma bardzo duży czynnik na nasze życie ale co zrobić … U nas w rodzinie w sumie nikt nic nie wie i długo tak zostanie a że jestem od zawsze gabarytem Xxl to narazie różnicy nie widać wiec szybko się nie skapną… Jak się ma za sobą straty to człowiek uważa …
Ja mam dziś wizytę 😊 ostatnio był tylko pęcherzyk ciążowy w 4+5 a dziś jest 6+5 może będzie już serduszko 😊🤔

Mnie też piersi nie bolą jakoś bardzo, czasami przed okresem mnie bardziej bolały 😁 jak byłam w ciąży z synem to nie miałam prawie żadnych objawów, a wszystko było dobrze więc staram się nastawiać, że po prostu trzeba się cieszyć, że nam nie dokuczają 😉

Mnie też piersi nie bolą tylko czasem je poczuje no i są bardziej sterczące 😁 co cieszy zwłaszcza że przez karmienie piersią stały się małymi flakami 😅 z innych objawów to czasem mnie mdli i tyle 🙂 ale wolę o wiele bardziej tak niż jak w pierwszej ciąży gdzie ciągle wymiotowałam 🙂

reklama
Do góry