reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Hej dziewczyny jak tam dajecie radę ;) kto jutro wizytuje oprócz agutek
Ja
mam wizytę jutro po skierowanie do poradni patologii z racji obciążonego wywiadu ;( papierek kosztuje 200zł wiec przy okazji zrobi mi usg i zobaczymy czy ktoś tam mieszka … Stres ma bardzo duży czynnik na nasze życie ale co zrobić … U nas w rodzinie w sumie nikt nic nie wie i długo tak zostanie a że jestem od zawsze gabarytem Xxl to narazie różnicy nie widać wiec szybko się nie skapną… Jak się ma za sobą straty to człowiek uważa …

reklama
@Sherlook jak zjadłaś o 15 to do rana już powinny być w normie. Ja też idę jutro na badania, jeśli dotrwam tyle bez jedzenia.
@Karola270984 a powtórzyło się to jeszcze? Ja w poprzedniej plamiłam w 5+5, ale ze była to krew to pojechałam na IP... i zbadała było ok.
Ja już ledwo siedzę z głodu tak mnie ssie, a jeszcze mam godzinę do wyjścia. Mi od zawsze jest niedobrze jak nie zjem od razu po wstaniu. Od dziecka. Nie wiem jak wytrzymam [emoji85]
A poza tym od jakiegoś tygodnia coraz mniej mnie bolały piersi, a wczoraj już zupełnie przeszły [emoji33] Oczywiście się martwię, bo się naczytałam, że to może być poronienie. A to dopiero 6ty tydzień, więc nie powinny przejść.

Ja już ledwo siedzę z głodu tak mnie ssie, a jeszcze mam godzinę do wyjścia. Mi od zawsze jest niedobrze jak nie zjem od razu po wstaniu. Od dziecka. Nie wiem jak wytrzymam [emoji85]
A poza tym od jakiegoś tygodnia coraz mniej mnie bolały piersi, a wczoraj już zupełnie przeszły [emoji33] Oczywiście się martwię, bo się naczytałam, że to może być poronienie. A to dopiero 6ty tydzień, więc nie powinny przejść.
Mnie np w ogóle nie bolą piersi, tylko naprawdę czasami je "czuję", no i są powiększone. Co mnie akurat cieszy, bo w końcu miseczka A jest pełna 🤣🤣🤣
Nie panikuj, będzie dobrze! 😘 Choć też mi łatwo mówić bo jak mnie podbrzusze przestało codziennie boleć to też spanikowałam 😁 podobno tak jest że objawy mogą pojawiać się i znikać...

Mnie np w ogóle nie bolą piersi, tylko naprawdę czasami je "czuję", no i są powiększone. Co mnie akurat cieszy, bo w końcu miseczka A jest pełna 🤣🤣🤣
Nie panikuj, będzie dobrze! 😘 Choć też mi łatwo mówić bo jak mnie podbrzusze przestało codziennie boleć to też spanikowałam 😁 podobno tak jest że objawy mogą pojawiać się i znikać...
Czuję Was dziewczyny na maksa 👀🙈 też mnie pobolewało podbrzusze, piersi.. a teraz jakby praktycznie w ogóle i zastanawiam się, czy to okej 🥴. Wieczorem wrócę z usg, to podzielę się z Wami jak było 🤩🤞🏻.

Hej dziewczyny jak tam dajecie radę ;) kto jutro wizytuje oprócz agutek
Ja
mam wizytę jutro po skierowanie do poradni patologii z racji obciążonego wywiadu ;( papierek kosztuje 200zł wiec przy okazji zrobi mi usg i zobaczymy czy ktoś tam mieszka … Stres ma bardzo duży czynnik na nasze życie ale co zrobić … U nas w rodzinie w sumie nikt nic nie wie i długo tak zostanie a że jestem od zawsze gabarytem Xxl to narazie różnicy nie widać wiec szybko się nie skapną… Jak się ma za sobą straty to człowiek uważa …
Ja mam dziś wizytę 😊 ostatnio był tylko pęcherzyk ciążowy w 4+5 a dziś jest 6+5 może będzie już serduszko 😊🤔

Mnie też piersi nie bolą jakoś bardzo, czasami przed okresem mnie bardziej bolały 😁 jak byłam w ciąży z synem to nie miałam prawie żadnych objawów, a wszystko było dobrze więc staram się nastawiać, że po prostu trzeba się cieszyć, że nam nie dokuczają 😉

Mnie też piersi nie bolą tylko czasem je poczuje no i są bardziej sterczące 😁 co cieszy zwłaszcza że przez karmienie piersią stały się małymi flakami 😅 z innych objawów to czasem mnie mdli i tyle 🙂 ale wolę o wiele bardziej tak niż jak w pierwszej ciąży gdzie ciągle wymiotowałam 🙂

reklama
Do góry