reklama
Ja rodziłam w publicznym szpitalu i oprócz tego że za mocno mnie zszyli nie mogę narzekać, opiekę miałam dobra, mąż mógł byc ze mną. Jedyny duży minus musiałam aż do partych być w maseczce oczywiście jak ktoś wychodził to ja zdejmowałam ale niestety takie czasy były
Pszczolka38
Fanka BB :)
Super takie wiadomości dodają mi otuchy i wypełniają nadzieją, że będzie dobrze.w 2020 roku udało mi się donosić ciążę na heparynie i zmetylowanych witaminach mam zdrowego synka
Teraz też będzie dobrze !
Karola270984
Dziewczyny mam pytanie. Wczoraj bolał mnie brzuch jak na @ ale wiadomo w ciąży to normalne. Dzisiaj pojawiły mi się taki mocno brązowy gesty śluz. W poprzednich ciążach tego nie miałam. Nie chce siać paniki i siedzieć kilka godzin w szpitalu
Aleksandretta
Moderator
W jakim mieście jest ten szpital?
Medicover w Warszawie
Aleksandretta
Moderator
Dziewczyny mam pytanie. Wczoraj bolał mnie brzuch jak na @ ale wiadomo w ciąży to normalne. Dzisiaj pojawiły mi się taki mocno brązowy gesty śluz. W poprzednich ciążach tego nie miałam. Nie chce siać paniki i siedzieć kilka godzin w szpitalu
A kiedy masz mieć usg? Mnie się zdarzały plamienia w terminie kiedy normalnie miałaby być miesiączka. Ale nie bolał mnie przy tym brzuch.
PasiastyOgon
Moderator
Weź, mi cały czas kazali w maseczce, a nawet usłyszałam, że mam ją sobie poprawić "bo Pani na mnie dmucha" jak mi sie zsuwała z nosa.... mimo negatywnego testu na izbie przyjęćJa rodziłam w publicznym szpitalu i oprócz tego że za mocno mnie zszyli nie mogę narzekać, opiekę miałam dobra, mąż mógł byc ze mną. Jedyny duży minus musiałam aż do partych być w maseczce oczywiście jak ktoś wychodził to ja zdejmowałam ale niestety takie czasy były
agutek_
Ja to samo! Jem małe porcje, ale częstoU mnie na razie zero mdłości jedynie ogromny apetyt
Karola270984
byłam żadnego krwiaka nie było.. był pęcherzyk żoltkowy jeszcze bez zarodka 5+5A byłaś już na USG? Ja mam krwiaka i lekarz ostrzegał że mogę krwawić ale nierazie nic
reklama
PasiastyOgon
Moderator
U mnie jeśli chodzi o samopoczucie to ciągle mi zimno.... lekkie mdłości, ale od czasu do czasu póki co