reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Ja mieszkam w małym mieście i do jakiegokolwiek szpitala mam godzinę drogi albo ponad 😅 Nie rodziłam jeszcze, więc nie wiem co wybiorę 🙈

reklama
Ja rodziłam w publicznym szpitalu i oprócz tego że za mocno mnie zszyli nie mogę narzekać, opiekę miałam dobra, mąż mógł byc ze mną. Jedyny duży minus musiałam aż do partych być w maseczce oczywiście jak ktoś wychodził to ja zdejmowałam ale niestety takie czasy były 🙁

Dziewczyny mam pytanie. Wczoraj bolał mnie brzuch jak na @ ale wiadomo w ciąży to normalne. Dzisiaj pojawiły mi się taki mocno brązowy gesty śluz. W poprzednich ciążach tego nie miałam. Nie chce siać paniki i siedzieć kilka godzin w szpitalu

Dziewczyny mam pytanie. Wczoraj bolał mnie brzuch jak na @ ale wiadomo w ciąży to normalne. Dzisiaj pojawiły mi się taki mocno brązowy gesty śluz. W poprzednich ciążach tego nie miałam. Nie chce siać paniki i siedzieć kilka godzin w szpitalu

A kiedy masz mieć usg? Mnie się zdarzały plamienia w terminie kiedy normalnie miałaby być miesiączka. Ale nie bolał mnie przy tym brzuch.

Ja rodziłam w publicznym szpitalu i oprócz tego że za mocno mnie zszyli nie mogę narzekać, opiekę miałam dobra, mąż mógł byc ze mną. Jedyny duży minus musiałam aż do partych być w maseczce oczywiście jak ktoś wychodził to ja zdejmowałam ale niestety takie czasy były 🙁
Weź, mi cały czas kazali w maseczce, a nawet usłyszałam, że mam ją sobie poprawić "bo Pani na mnie dmucha" jak mi sie zsuwała z nosa.... :mad: mimo negatywnego testu na izbie przyjęć 🤷‍♀️

reklama
Do góry