reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

@Sherlook jak zjadłaś o 15 to do rana już powinny być w normie. Ja też idę jutro na badania, jeśli dotrwam tyle bez jedzenia.
@Karola270984 a powtórzyło się to jeszcze? Ja w poprzedniej plamiłam w 5+5, ale ze była to krew to pojechałam na IP... i zbadała było ok.

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Wczoraj bolał mnie brzuch jak na @ ale wiadomo w ciąży to normalne. Dzisiaj pojawiły mi się taki mocno brązowy gesty śluz. W poprzednich ciążach tego nie miałam. Nie chce siać paniki i siedzieć kilka godzin w szpitalu
Ja miałam plamienia w 4 tygodniu ale to były resztki okresu, a ty w którym tygodniu jesteś ? Jak masz możliwość to odpoczywaj i jutro zadzwoń/napisz do swojego ginekologa o duphaspan

U lekarza jeszcze nie byłam i chyba poczekam do około 6 tygodnia, bo po wczesniejszych doświadczeniach wiem, że dodatkowych nerwów można sobie dołożyć, a w 6 tygodniu jest już szansa na serduszko prawda?? chociaż ja z tych niecierpliwych i juz bym chciała wszystko sprawdzić... 🙂 Betę robiłam wczoraj, 1220, powtórzę jutro albo we wtorek i cóż trzeba uzbroić się w cierpliwość 😁

U lekarza jeszcze nie byłam i chyba poczekam do około 6 tygodnia, bo po wczesniejszych doświadczeniach wiem, że dodatkowych nerwów można sobie dołożyć, a w 6 tygodniu jest już szansa na serduszko prawda?? chociaż ja z tych niecierpliwych i juz bym chciała wszystko sprawdzić... 🙂 Betę robiłam wczoraj, 1220, powtórzę jutro albo we wtorek i cóż trzeba uzbroić się w cierpliwość 😁
Świetnie Cię rozumiem, bo ja choć do oficjalnej 1 wizyty mam jeszcze miesiąc, to umówiłam się już prywatnie na usg na jutro (akurat będzie 6+2) 🙈😆. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, dopada mnie stres, martwienie się i chyba za dużo czytam 🥴

Taki to juz nasz los z tym martwieniem się 😁 i jeszcze wszystko przed nami 🙂 koniecznie daj znać jutro co tam się udało zobaczyć a może usłyszeć na wizycie

reklama
Do góry