reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ktoś ma wizytę jeszcze w tym tygodniu?
W ogóle badałam mocz w innym celu, ale ph 6 (przy synu miałam 7) I ten wysoki przyrost bety coraz bardziej sugeruje mi dziewczynkę. ;D
Ja mam za dwa tyg dopiero..i zastanawiam się czy w przyszłym nie sprawdzić jeszcze raz przyrostu..ile razy sprawdzałyście? Póki co moja wygląda tak
Screenshot_20220309-150325_Chrome.jpg

Hej dziewczyny chociaż mam termin na 31.10 To może uda się nam razem to przejść ;)

Co do wizyt to miałam dziś widać pęcherzyk ciążowy OM była 24.01 ale podałam że okres mam regularnie co 28 dni a było inaczej bo co 30 niby dwa dni ale jak widać może robić mała różnice ehhh

Mam córkę 5 lat nie jestem sobie w stanie przypomnieć jak było u niej w którym tygodniu był zarodek… następne usg potwierdzające mam za 2 tyg
A jak u was jest ktoś tutaj wogule z takim terminem?

Hej
Kiedy najlepiej powiedzieć pracodawcy o ciąży ? Pracuje na produkcji co wiąże się z tym ze są używane detergenty, które normalnie są szkodliwe dla zdrowia , a co dopiero w ciąży
Ja powiedzialam od razu po tescie i po pierwszej becie, pracuje w handlu więc dużo ciezaru
Ktoś ma wizytę jeszcze w tym tygodniu?
W ogóle badałam mocz w innym celu, ale ph 6 (przy synu miałam 7) I ten wysoki przyrost bety coraz bardziej sugeruje mi dziewczynkę. ;D
Ja wizyte mam w sobotę 😄juz sie doczekac nie moge aż może coś zobacze

Cześć dziewczyny :)
Mam termin na 1.11. Po poronieniu mam wątpliwości czy teraz się uda ale postanowiłam się przywitać.

Ika ja bym nie robiła już bety. Miałaś spory odstęp pomiędzy tymi badaniami ( ja miałam podobnie) i beta rośnie skokowo.. a przy takich wartościach może już podwajać się co 3 dni.
Wertowałam trochę internet i pełno tego:

Wystarczy poczytać o czasie podwajania się.

Ja też jeszcze nie wiem co dalej z moim kropkiem ale chciałam napisać, że najważniejsze będzie teraz usg.
Trzymam kciuki ! :)
Za wszystkie listopadówki :)

Cześć dziewczyny :)
Mam termin na 1.11. Po poronieniu mam wątpliwości czy teraz się uda ale postanowiłam się przywitać.

Ika ja bym nie robiła już bety. Miałaś spory odstęp pomiędzy tymi badaniami ( ja miałam podobnie) i beta rośnie skokowo.. a przy takich wartościach może już podwajać się co 3 dni.
Wertowałam trochę internet i pełno tego:

Wystarczy poczytać o czasie podwajania się.

Ja też jeszcze nie wiem co dalej z moim kropkiem ale chciałam napisać, że najważniejsze będzie teraz usg.
Trzymam kciuki ! :)
Za wszystkie listopadówki :)
Zrobiłam sobie mimo wszystko jutro mam tele poradę, a w poniedziałek isg

reklama
Bylam dzisiaj w supermarkecie i od wejścia czułam ryby mimo że stoisko rybne dość daleko. Później czułam długo ten zapach jakby na swoich włosach. Zaczyna się:D jeszcze sny zaczęły mi się śnić znowu.

Do góry