reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Hej dziewczyny, jakie witaminy bierzecie?
Ja kupiłam Pregna Plus i zastanawiam się, czy oprócz tego mam nadal przyjmować kwas foliowy? Bo w jednej kapsułce już jest m.in. 600 µg, a do tej pory brałam sam kwas foliowy 400µg. Chyba brać samo Pregna Plus, bo to będzie już za dużo, nie?

reklama
Hej
Kiedy najlepiej powiedzieć pracodawcy o ciąży ? Pracuje na produkcji co wiąże się z tym ze są używane detergenty, które normalnie są szkodliwe dla zdrowia , a co dopiero w ciąży
To od Ciebie zależy. Ja powiedziałam w poprzedniej ciąży praktycznie od razu mówiąc że się słabo czuję i za tydzień bym chciała iść już na l4

Hej dziewczyny, jakie witaminy bierzecie?
Ja kupiłam Pregna Plus i zastanawiam się, czy oprócz tego mam nadal przyjmować kwas foliowy? Bo w jednej kapsułce już jest m.in. 600 µg, a do tej pory brałam sam kwas foliowy 400µg. Chyba brać samo Pregna Plus, bo to będzie już za dużo, nie?
Pregna plus wystraszy 🙂

Cześć. Mam nadzieję że do was dołączę. Ale na tą chwilę potrzebuje porady. Mam dzisiaj wizytę i zastanawiam się czy pójść czy przełożyć. Według ostatniej miesiączki 6+2. Według usg z soboty 5+4 i to mi się bardziej zgadza z moimi obserwacjami co do dnia owulacji. Boję się że znów będzie tylko jajko🤔

Hej
Kiedy najlepiej powiedzieć pracodawcy o ciąży ? Pracuje na produkcji co wiąże się z tym ze są używane detergenty, które normalnie są szkodliwe dla zdrowia , a co dopiero w ciąży
Ja też mam szkodliwy zawód i mówiłam od razu. A potem po wizycie u lekarza dawałam zaświadczenie ;)

Cześć. Mam nadzieję że do was dołączę. Ale na tą chwilę potrzebuje porady. Mam dzisiaj wizytę i zastanawiam się czy pójść czy przełożyć. Według ostatniej miesiączki 6+2. Według usg z soboty 5+4 i to mi się bardziej zgadza z moimi obserwacjami co do dnia owulacji. Boję się że znów będzie tylko jajko🤔
Po 4 dniach wizyta? Ja bym jednak wolala iść później. Ja byłam w czwartek i nic nie było, idę w poniedziałek czyli 1,5 tygodnia różnicy.

Po 4 dniach wizyta? Ja bym jednak wolala iść później. Ja byłam w czwartek i nic nie było, idę w poniedziałek czyli 1,5 tygodnia różnicy.
Później mam termin dostępny dopiero na 24.03 i wydaje mi się to tak długo. Ale chyba faktycznie przez 4 dni niewiele mogło się zmienić.

reklama
Do góry