modesty
Fanka BB :)
6 dopiero. Ja mam wizytę w poniedziałekA w którym tyg jesteś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6 dopiero. Ja mam wizytę w poniedziałekA w którym tyg jesteś ?
Ja mam za dwa tyg dopiero..i zastanawiam się czy w przyszłym nie sprawdzić jeszcze raz przyrostu..ile razy sprawdzałyście? Póki co moja wygląda takKtoś ma wizytę jeszcze w tym tygodniu?
W ogóle badałam mocz w innym celu, ale ph 6 (przy synu miałam 7) I ten wysoki przyrost bety coraz bardziej sugeruje mi dziewczynkę. ;D
to tak jak ja6 dopiero. Ja mam wizytę w poniedziałek
Ja powiedzialam od razu po tescie i po pierwszej becie, pracuje w handlu więc dużo ciezaruHej
Kiedy najlepiej powiedzieć pracodawcy o ciąży ? Pracuje na produkcji co wiąże się z tym ze są używane detergenty, które normalnie są szkodliwe dla zdrowia , a co dopiero w ciąży
Ja wizyte mam w sobotę juz sie doczekac nie moge aż może coś zobaczeKtoś ma wizytę jeszcze w tym tygodniu?
W ogóle badałam mocz w innym celu, ale ph 6 (przy synu miałam 7) I ten wysoki przyrost bety coraz bardziej sugeruje mi dziewczynkę. ;D
Ja mam wizytę w czwartek i to będzie 6 tydzień i 4 dzień Nie mogę się doczekać Mam nadzieje, że zobaczę zarodek i serduszko6 dopiero. Ja mam wizytę w poniedziałek
Robiłam, przyrost na poziomie 44%. Miałam iść w sobotę do lekarza ale mam przełożona wizytę na poniedziałek więc muszę czekaćI co robiłaś betę? Trochę czytałam i po 1000 beta już zwalnia i nie powinno się nią sugerować.
Zrobiłam sobie mimo wszystko jutro mam tele poradę, a w poniedziałek isgCześć dziewczyny
Mam termin na 1.11. Po poronieniu mam wątpliwości czy teraz się uda ale postanowiłam się przywitać.
Ika ja bym nie robiła już bety. Miałaś spory odstęp pomiędzy tymi badaniami ( ja miałam podobnie) i beta rośnie skokowo.. a przy takich wartościach może już podwajać się co 3 dni.
Wertowałam trochę internet i pełno tego:
hCG Levels Calculator | hCG Doubling
Manage your health with Our hCG levels calculator. Monitor hCG doubling time & discover why we don't recommend the hCG diet. Start Today!www.omnicalculator.com
hCG Levels Chart and Calculator
This hCG calculator and hCG levels chart assess whether your hCG levels are rising normally and doubling normally.www.babymed.com
Czy to prawda, że przyrost beta hCG zwania po osiągnięciu 1000 mlU/ml? - nOvum
Czy to prawda, że przyrost beta hCG zwania po osiągnięciu 1000 mlU/ml?www.novum.com.pl
Wystarczy poczytać o czasie podwajania się.
Ja też jeszcze nie wiem co dalej z moim kropkiem ale chciałam napisać, że najważniejsze będzie teraz usg.
Trzymam kciuki !
Za wszystkie listopadówki