reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ktoś ma wizytę jeszcze w tym tygodniu?
W ogóle badałam mocz w innym celu, ale ph 6 (przy synu miałam 7) I ten wysoki przyrost bety coraz bardziej sugeruje mi dziewczynkę. ;D
Ja mam za dwa tyg dopiero..i zastanawiam się czy w przyszłym nie sprawdzić jeszcze raz przyrostu..ile razy sprawdzałyście? Póki co moja wygląda tak
Screenshot_20220309-150325_Chrome.jpg

Hej dziewczyny chociaż mam termin na 31.10 To może uda się nam razem to przejść ;)

Co do wizyt to miałam dziś widać pęcherzyk ciążowy OM była 24.01 ale podałam że okres mam regularnie co 28 dni a było inaczej bo co 30 niby dwa dni ale jak widać może robić mała różnice ehhh

Mam córkę 5 lat nie jestem sobie w stanie przypomnieć jak było u niej w którym tygodniu był zarodek… następne usg potwierdzające mam za 2 tyg
A jak u was jest ktoś tutaj wogule z takim terminem?

Hej
Kiedy najlepiej powiedzieć pracodawcy o ciąży ? Pracuje na produkcji co wiąże się z tym ze są używane detergenty, które normalnie są szkodliwe dla zdrowia , a co dopiero w ciąży
Ja powiedzialam od razu po tescie i po pierwszej becie, pracuje w handlu więc dużo ciezaru
Ktoś ma wizytę jeszcze w tym tygodniu?
W ogóle badałam mocz w innym celu, ale ph 6 (przy synu miałam 7) I ten wysoki przyrost bety coraz bardziej sugeruje mi dziewczynkę. ;D
Ja wizyte mam w sobotę 😄juz sie doczekac nie moge aż może coś zobacze

Cześć dziewczyny :)
Mam termin na 1.11. Po poronieniu mam wątpliwości czy teraz się uda ale postanowiłam się przywitać.

Ika ja bym nie robiła już bety. Miałaś spory odstęp pomiędzy tymi badaniami ( ja miałam podobnie) i beta rośnie skokowo.. a przy takich wartościach może już podwajać się co 3 dni.
Wertowałam trochę internet i pełno tego:

Wystarczy poczytać o czasie podwajania się.

Ja też jeszcze nie wiem co dalej z moim kropkiem ale chciałam napisać, że najważniejsze będzie teraz usg.
Trzymam kciuki ! :)
Za wszystkie listopadówki :)

Cześć dziewczyny :)
Mam termin na 1.11. Po poronieniu mam wątpliwości czy teraz się uda ale postanowiłam się przywitać.

Ika ja bym nie robiła już bety. Miałaś spory odstęp pomiędzy tymi badaniami ( ja miałam podobnie) i beta rośnie skokowo.. a przy takich wartościach może już podwajać się co 3 dni.
Wertowałam trochę internet i pełno tego:

Wystarczy poczytać o czasie podwajania się.

Ja też jeszcze nie wiem co dalej z moim kropkiem ale chciałam napisać, że najważniejsze będzie teraz usg.
Trzymam kciuki ! :)
Za wszystkie listopadówki :)
Zrobiłam sobie mimo wszystko jutro mam tele poradę, a w poniedziałek isg

reklama
Bylam dzisiaj w supermarkecie i od wejścia czułam ryby mimo że stoisko rybne dość daleko. Później czułam długo ten zapach jakby na swoich włosach. Zaczyna się:D jeszcze sny zaczęły mi się śnić znowu.

Do góry