reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ja miałam mieć w piątek ginekologa jednak służbę mi zmienili i z wizyty nici. Na poniedziałek się umówiłam zobaczymy czy wypali 😂jak się ogolnie czujecie ?? Ja nieraz mam tak ze opadam z sił a tak to wulkan energii. A teraz mnie naszło żeby nie przytyć za duZo w ciąży bo widze ze u mnie waga rusza do przodu 😓

@modesty a jak u Ciebie z dźwiganiem starszego? Moja prawie roczna już trochę waży i jest straszną przylepą, ciągle chce na ręce... 🤷‍♀️ waży tyle co moj najstarszy - 3latek 🤦‍♀️

@modesty a jak u Ciebie z dźwiganiem starszego? Moja prawie roczna już trochę waży i jest straszną przylepą, ciągle chce na ręce... 🤷‍♀️ waży tyle co moj najstarszy - 3latek 🤦‍♀️
No ja go niestety bardzo dużo dźwigam. Niby dużo nie waży Bo 8.200 ale już to czuć. Umie chodzić jedynie przy meblach i bardzo często chce widzieć co ja robię przy blacie, wtedy go np. Podnoszę... ale wolałabym na przyszłość mniej. A Ty już po teście? :)

No ja go niestety bardzo dużo dźwigam. Niby dużo nie waży Bo 8.200 ale już to czuć. Umie chodzić jedynie przy meblach i bardzo często chce widzieć co ja robię przy blacie, wtedy go np. Podnoszę... ale wolałabym na przyszłość mniej. A Ty już po teście? :)
W weekend zrobię ;) czuję się "podejrzanie", ale nie chcę się doszukiwać cieni kresek, wolę już mieć pewność żeby wyraźnie wyszło. Zwłaszcza, że jakby coś to czekają mnie przeboje z pracodawcą.
No to Twój jeszcze nie waży aż tak dużo :) moja 9 kg miała dwa miesiące temu. I niby chodzi, uwielbia za rękę, bo najstarszy ją tak nauczył, a jej się bardzo spodobało... tyle, że jak widzę jego tempo i jak ją ciągnie tak mocno, że aż się przewraca to zawału dostaję 🤦‍♀️
no, ale i tak woli u mnie na rękach 🤷‍♀️

Wiecie co? Zaczęłam szperać w necie odnośnie witamin bo z tyłu głowy mam cały czas że żelaza na początku nie wolno bo szkodzi,podsyłam wam linka żebyście mogły sobie poczytać i dobrać np witaminy wg swoich potrzeb czy niedoborów

Ktoś ma wizytę jeszcze w tym tygodniu?
W ogóle badałam mocz w innym celu, ale ph 6 (przy synu miałam 7) I ten wysoki przyrost bety coraz bardziej sugeruje mi dziewczynkę. ;D

reklama
Do góry