Super ! Dziękuje za odpowiedzJa też mam szkodliwy zawód i mówiłam od razu. A potem po wizycie u lekarza dawałam zaświadczenie
reklama
MPAnia
Fanka BB :)
Byłaś na becie czy czekasz do soboty? Jak samopoczucie?Pregna plus wystraszy
Karola270984
Ja miałam mieć w piątek ginekologa jednak służbę mi zmienili i z wizyty nici. Na poniedziałek się umówiłam zobaczymy czy wypali jak się ogolnie czujecie ?? Ja nieraz mam tak ze opadam z sił a tak to wulkan energii. A teraz mnie naszło żeby nie przytyć za duZo w ciąży bo widze ze u mnie waga rusza do przodu
PasiastyOgon
Moderator
modesty
No ja go niestety bardzo dużo dźwigam. Niby dużo nie waży Bo 8.200 ale już to czuć. Umie chodzić jedynie przy meblach i bardzo często chce widzieć co ja robię przy blacie, wtedy go np. Podnoszę... ale wolałabym na przyszłość mniej. A Ty już po teście?@modesty a jak u Ciebie z dźwiganiem starszego? Moja prawie roczna już trochę waży i jest straszną przylepą, ciągle chce na ręce... waży tyle co moj najstarszy - 3latek
PasiastyOgon
Moderator
W weekend zrobię czuję się "podejrzanie", ale nie chcę się doszukiwać cieni kresek, wolę już mieć pewność żeby wyraźnie wyszło. Zwłaszcza, że jakby coś to czekają mnie przeboje z pracodawcą.No ja go niestety bardzo dużo dźwigam. Niby dużo nie waży Bo 8.200 ale już to czuć. Umie chodzić jedynie przy meblach i bardzo często chce widzieć co ja robię przy blacie, wtedy go np. Podnoszę... ale wolałabym na przyszłość mniej. A Ty już po teście?
No to Twój jeszcze nie waży aż tak dużo moja 9 kg miała dwa miesiące temu. I niby chodzi, uwielbia za rękę, bo najstarszy ją tak nauczył, a jej się bardzo spodobało... tyle, że jak widzę jego tempo i jak ją ciągnie tak mocno, że aż się przewraca to zawału dostaję
no, ale i tak woli u mnie na rękach
MPAnia
Wiecie co? Zaczęłam szperać w necie odnośnie witamin bo z tyłu głowy mam cały czas że żelaza na początku nie wolno bo szkodzi,podsyłam wam linka żebyście mogły sobie poczytać i dobrać np witaminy wg swoich potrzeb czy niedoborów
Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking suplementów diety - Pan Tabletka
Jak wybrać witaminy w ciąży i przy karmieniu piersią - mam dla Ciebie analizę i ranking topowych suplementów dla kobiet w ciąży. Zapraszam!
pantabletka.pl
Sherlook
I co robiłaś betę? Trochę czytałam i po 1000 beta już zwalnia i nie powinno się nią sugerować.W sobotę
reklama
A w którym tyg jesteś ?Ktoś ma wizytę jeszcze w tym tygodniu?
W ogóle badałam mocz w innym celu, ale ph 6 (przy synu miałam 7) I ten wysoki przyrost bety coraz bardziej sugeruje mi dziewczynkę. ;D