Super ! Dziękuje za odpowiedzJa też mam szkodliwy zawód i mówiłam od razu. A potem po wizycie u lekarza dawałam zaświadczenie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ! Dziękuje za odpowiedzJa też mam szkodliwy zawód i mówiłam od razu. A potem po wizycie u lekarza dawałam zaświadczenie![]()
Byłaś na becie czy czekasz do soboty? Jak samopoczucie?Pregna plus wystraszy![]()
No ja go niestety bardzo dużo dźwigam. Niby dużo nie waży Bo 8.200 ale już to czuć. Umie chodzić jedynie przy meblach i bardzo często chce widzieć co ja robię przy blacie, wtedy go np. Podnoszę... ale wolałabym na przyszłość mniej. A Ty już po teście?@modesty a jak u Ciebie z dźwiganiem starszego? Moja prawie roczna już trochę waży i jest straszną przylepą, ciągle chce na ręce...waży tyle co moj najstarszy - 3latek
![]()
W weekend zrobięNo ja go niestety bardzo dużo dźwigam. Niby dużo nie waży Bo 8.200 ale już to czuć. Umie chodzić jedynie przy meblach i bardzo często chce widzieć co ja robię przy blacie, wtedy go np. Podnoszę... ale wolałabym na przyszłość mniej. A Ty już po teście?![]()
I co robiłaś betę? Trochę czytałam i po 1000 beta już zwalnia i nie powinno się nią sugerować.W sobotę
A w którym tyg jesteś ?Ktoś ma wizytę jeszcze w tym tygodniu?
W ogóle badałam mocz w innym celu, ale ph 6 (przy synu miałam 7) I ten wysoki przyrost bety coraz bardziej sugeruje mi dziewczynkę. ;D