reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Pytanie robiłam betę 28.01 wynik mam 775,4 02.03 miałam 1932 a dziś tylko 5659. Wynik poniżej normy czy to oznacza brak ciąży ....
Zrób jeszcze raz przyrost za 48h. Robiłaś w tym samym labie i o tej samej godzinie? Powinno być niby 66%, ale jest wiele przypadków, że przyrost poniżej, a ciąża zdrowa. Na początku przyrosty są duże, potem spadają, ale to tak jak przekroczy kilkadziesiąt tysięcy. Moim zdaniem na razie nie ma powodu do paniki!!

reklama
Na 99% mogę już do was dołączyć , mam nadzieje ze na 9 miesiacy 😇😇 w pon lekarz , dzisiaj lecę na betę 😌 nie mogę dodać zdj testu przez telefon :/

Zrób jeszcze raz przyrost za 48h. Robiłaś w tym samym labie i o tej samej godzinie? Powinno być niby 66%, ale jest wiele przypadków, że przyrost poniżej, a ciąża zdrowa. Na początku przyrosty są duże, potem spadają, ale to tak jak przekroczy kilkadziesiąt tysięcy. Moim zdaniem na razie nie ma powodu do paniki!!
No tylko ja nie mam kilkadziesiąt tysięcy a tylko kilka ... Nie wiem czy robić czy nie

Ja od rana jak głupia betę odświeżam a wyników brak. Bo dopiero teraz mialam okazję powtórzyć od czwartku...

@modesty planujesz ograniczać karmienie piersią w ciąży? Moja ciągle pije dużo w nocy, a jak nie wyjdę w ciagu dnia na spacer to tez do drzemki ciągnie 🤦‍♀️ i tak się zastanawiam czy w przypadku gdy moje podejrzenia co do ciaży się potwierdzą (jeszcze nie robiłam testu) to czy ograniczać karmienie 🤷‍♀️
Starszak miał 18 miesięcy jak zaszłam w 2 ciążę i już pił praktycznie tylko na noc i w nocy. Teraz młoda w marcu skończy rok i w ciagu dnia jeszcze popija..

@modesty planujesz ograniczać karmienie piersią w ciąży? Moja ciągle pije dużo w nocy, a jak nie wyjdę w ciagu dnia na spacer to tez do drzemki ciągnie 🤦‍♀️ i tak się zastanawiam czy w przypadku gdy moje podejrzenia co do ciaży się potwierdzą (jeszcze nie robiłam testu) to czy ograniczać karmienie 🤷‍♀️
Starszak miał 18 miesięcy jak zaszłam w 2 ciążę i już pił praktycznie tylko na noc i w nocy. Teraz młoda w marcu skończy rok i w ciagu dnia jeszcze popija..
Nie bardzo mam jak, bo on dopiero od niedawna je jeden posiłek dziennie i to nie jakoś dużo. A piersi już bolą:/

reklama
Hej
Kiedy najlepiej powiedzieć pracodawcy o ciąży ? Pracuje na produkcji co wiąże się z tym ze są używane detergenty, które normalnie są szkodliwe dla zdrowia , a co dopiero w ciąży

Do góry