Stwierdziłam że jeden dzień później może być już coś więcej widaćCzemu?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stwierdziłam że jeden dzień później może być już coś więcej widaćCzemu?![]()
Stwierdziłam że jeden dzień później może być już coś więcej widaća jutro chcemy powiedzieć rodzica i bratu
tak naprawdę jeden dzień zawsze dużo zmienia na tym etapie ciąż
Stwierdziłam że jeden dzień później może być już coś więcej widaća jutro chcemy powiedzieć rodzica i bratu
tak naprawdę jeden dzień zawsze dużo zmienia na tym etapie ciąży
A ty w sobotę ?Rozumiem, to prawda. Trzymam mocno kciuki![]()
Tak w sobotę. Też myślałam czy nie będzie za wcześnie. W sobotę mi wychodzi 5 tydzień i 6 dzień. Coś może już mi powie. Tym bardziej, że beta jest spora.A ty w sobotę ?
A ile miała hcg wczoraj?Ja byłam wczoraj na usg piersi, ze względu na kontrole pewnej zmiany. Na szczęście potwierdził, że jest niegroźna. Przy okazji jak usłyszał, że dopiero co się dowiedziałam, że jestem w ciąży to powiedział, że możemy sprawdzić czy coś tam już widaćMacica i jajniki w porządku, tylko jeszcze za wcześnie było, tzn za mały poziom hcg żebyśmy coś zobaczyli i zalecił mi, zebym udała się do swojego ginekologa albo do niego za 2 tygodnie
. Wiem, ze wtedy już będzie ładnie widać wszystko, ale jak ja wytrzymam tyle, już nie mogę się doczekać
![]()
Oj to ty masz 6 dni starsza ciążęTak w sobotę. Też myślałam czy nie będzie za wcześnie. W sobotę mi wychodzi 5 tydzień i 6 dzień. Coś może już mi powie. Tym bardziej, że beta jest spora.![]()
Nie wiem, ale w poniedziałek było 205,7 a pęcherzyk widać podobno dopiero od ok 1000A ile miała hcg wczoraj?