modesty
Fanka BB :)
@PasiastyOgon a Ty nie byłaś ze mną na kwietniówkach rok temu? 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, też Ciebie kojarzę@PasiastyOgon a Ty nie byłaś ze mną na kwietniówkach rok temu?![]()
A Ty kiedy rodziłaś? Ile ma maluch? Bo ja w maju w końcuTak, też Ciebie kojarzępodglądam Was
ale na razie się nie wpisuję i oficjalnie nie witam na 100%, bo jeszcze testu nie zrobiłam
![]()
jeszcze kilka dni
A obserwujesz cykle, mierzysz temperatury itd? My na NPR funkcjonujemy, ale ostatnio postanowiliśmy być "otwarci" na to co ma się wydarzyć i niech się dziejeMam wyniki! Beta 294 czyli chyba 4 lub 5 tydzień? A jest 43 dni od ostatniego okresu, 10 dni po spodziewanej miesiączce. A progesteron 25,3. Czyli chyba ok, nie trzeba nic brać na to?
My już chcieliśmy kolejne, więc nie obserwowałam zbytnioA obserwujesz cykle, mierzysz temperatury itd? My na NPR funkcjonujemy, ale ostatnio postanowiliśmy być "otwarci" na to co ma się wydarzyć i niech się dzieje
O, to ostatecznie nie kwiecieńja też nie zalapałam się na kwiecień, dzieciak się pospieszył w marcu. Mam już jednego 3latka, a córka teraz ma 11 miesięcy
nadal karmię, do drzemek, na noc i w nocy... Ty też jeszcze karmisz?
Gratuluję kolejnego szczęścia!My już chcieliśmy kolejne, więc nie obserwowałam zbytnio10 miesięcy właśnie skończył. Karmię i to wręcz co godzinę, podobno musze ograniczyć...d
opiero teraz mu przeszły 2 produkty i zaczne mu podawać jeden posiłek dziennie, bo dotychczas tylko testy, reakcje alergiczne po wszystkim poza tymi 2.
Oj sporo. Bmk, orkisz, awokado, kurczak, batat, burak, marchew, ryż, dynia, burak, brokuł, proso, wieprzowina, ziemniak... o ile wymieniłam wszytsko.@modesty Na co macie uczulenia?
Chyba nie zawsze musi zanikać pokarm?Oj sporo. Bmk, orkisz, awokado, kurczak, batat, burak, marchew, ryż, dynia, burak, brokuł, proso, wieprzowina, ziemniak... o ile wymieniłam wszytsko.
Ja się boję że można w ciąży mieć zanik pokarmu. Można karmić na sucho, no ale on nic nie je...