Stwierdziłam że jeden dzień później może być już coś więcej widać a jutro chcemy powiedzieć rodzica i bratu tak naprawdę jeden dzień zawsze dużo zmienia na tym etapie ciążyCzemu?
reklama
U
użytkownik 210398
Gość
Stwierdziłam że jeden dzień później może być już coś więcej widać a jutro chcemy powiedzieć rodzica i bratu tak naprawdę jeden dzień zawsze dużo zmienia na tym etapie ciąż
Stwierdziłam że jeden dzień później może być już coś więcej widać a jutro chcemy powiedzieć rodzica i bratu tak naprawdę jeden dzień zawsze dużo zmienia na tym etapie ciąży
U
użytkownik 210398
Gość
Rozumiem, to prawda. Trzymam mocno kciuki
A ty w sobotę ?Rozumiem, to prawda. Trzymam mocno kciuki
U
użytkownik 210398
Gość
Tak w sobotę. Też myślałam czy nie będzie za wcześnie. W sobotę mi wychodzi 5 tydzień i 6 dzień. Coś może już mi powie. Tym bardziej, że beta jest spora.A ty w sobotę ?
modesty
Fanka BB :)
A ile miała hcg wczoraj?Ja byłam wczoraj na usg piersi, ze względu na kontrole pewnej zmiany. Na szczęście potwierdził, że jest niegroźna. Przy okazji jak usłyszał, że dopiero co się dowiedziałam, że jestem w ciąży to powiedział, że możemy sprawdzić czy coś tam już widać Macica i jajniki w porządku, tylko jeszcze za wcześnie było, tzn za mały poziom hcg żebyśmy coś zobaczyli i zalecił mi, zebym udała się do swojego ginekologa albo do niego za 2 tygodnie . Wiem, ze wtedy już będzie ładnie widać wszystko, ale jak ja wytrzymam tyle, już nie mogę się doczekać
Oj to ty masz 6 dni starsza ciążę u ciebie może być już serceTak w sobotę. Też myślałam czy nie będzie za wcześnie. W sobotę mi wychodzi 5 tydzień i 6 dzień. Coś może już mi powie. Tym bardziej, że beta jest spora.
Goodka
Moderator
Nie wiem, ale w poniedziałek było 205,7 a pęcherzyk widać podobno dopiero od ok 1000A ile miała hcg wczoraj?
No i miałam wrażenie, ze tylko tak na szybko sprawdził, nie szukał jakoś specjalnie Bo moim głównym celem wizyty było usg piersi, a to tak przy okazji sprawdził
reklama