U
użytkownik 210398
Gość
Super! Ja się boję właśnie o progesteron, bo jak robiłam drugi raz betę to miałam 14Beta mi wyszło 1932 więc jest przyrost jutro powinno być widać jutro będę mieć wynik progesteronu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Ja się boję właśnie o progesteron, bo jak robiłam drugi raz betę to miałam 14Beta mi wyszło 1932 więc jest przyrost jutro powinno być widać jutro będę mieć wynik progesteronu
progesteron waha się w ciągu dnia. Miałaś 14, ale wieczorem juz mogłaś mieć wyższy. Także wiesz, już nie badaj nic. W sobotę masz wizytę to teraz najważniejszy jest obraz usg. ☺Super! Ja się boję właśnie o progesteron, bo jak robiłam drugi raz betę to miałam 14
Wiem, wiem już nic nie będę badała. Czekam do sobotyprogesteron waha się w ciągu dnia. Miałaś 14, ale wieczorem juz mogłaś mieć wyższy. Także wiesz, już nie badaj nic. W sobotę masz wizytę to teraz najważniejszy jest obraz usg. ☺
A powiedziała ci lekarka dlaczego miałaś te krwawienie ?Ja juz po lekarzu. Jeszcze nic nie widać, najwyżej taki tyci zalążek pęcherzyka. Od razu robię betę i progesteron
Tzn. Plamienie. Powiedziała że już tylko resztki śluzu, prawie czysto. Może dlatego że mam dziecko alergiczne i mimo że ma 10 miesięcy to jest praktycznie tylko na piersi...A powiedziała ci lekarka dlaczego miałaś te krwawienie ?
Hahaha dasz radęJa byłam wczoraj na usg piersi, ze względu na kontrole pewnej zmiany. Na szczęście potwierdził, że jest niegroźna. Przy okazji jak usłyszał, że dopiero co się dowiedziałam, że jestem w ciąży to powiedział, że możemy sprawdzić czy coś tam już widać Macica i jajniki w porządku, tylko jeszcze za wcześnie było, tzn za mały poziom hcg żebyśmy coś zobaczyli i zalecił mi, zebym udała się do swojego ginekologa albo do niego za 2 tygodnie . Wiem, ze wtedy już będzie ładnie widać wszystko, ale jak ja wytrzymam tyle, już nie mogę się doczekać
Czemu?Ja dzisiejszą wizytę przełożyłam na jutro