reklama
modesty
Fanka BB :)
Ja bluzeczki zakładam na body z krótkim albo na ramiączkach. Tak jak jest akurat w domu za ciepło na sweter/bluzę ale za zimno na jedną warstwę@martimo ja też nie rozumiem bluzeczek. Moja teściowa mówi, że dobrze się sprawdzają przy śpiochach, bo wtedy nie podjeżdżają do góry. Ale ja nie mam za wiele takich spodni, a bluzeczki mam, bardzo śliczne, tylko że nie znoszę ich używać bo się podsuwają i całe nereczki na wierzchu. Ale body kopertowe to inna bajka i tu zgodzę się z @Józia89. bo to się zakłada bardzo wygodnie. A wciągnąć spodenki na tyłek to już nie jest aż taki problem. Choć pajace wygrywają Ale teraz zaczynam mieć poczucie, że pozwalając Kubie cały dzień być w pajacu to tak jakbym go z piżamki nie przebrała. Mimo to czasem tak robię
modesty
Fanka BB :)
Z tego co widzę to roxmiarowka trochę szersza ale chyba i tak maks na jesień będzie jeszcze, nie?Ja w sumie też nie planuję, po porodzie w ogole powiedzialam, że nie ma szans na kolejny, to nie dla mnie, mam traumę. Ale nie wiem na 100%, dopuszczam, że może mi się coś w głowie zmienić np. za 5 lat. Teraz się panicznie boję kolejnej ciąży, pomimo brania tabletek i częstego karmienia.
Ja mam brata i bardzo go kocham, ale też widzę, że z wiekiem te kontakty się rozjeżdżają, każde ma swoje życie... z kolei za dzieciaka kiepsko znioslam to jak się urodził, przestałam być ukochaną przez wszystkich jedynaczką i trochę musialam chodzic po psychologach, mialam różne lęki.
Też polecam merynosa ja teraz kupiłam córce czapkę, która rośnie z dzieckiem, więc wystarczy na dlugo (mam nadzieję ). Jest świetna: Link do: Dwustronna czapka merino| MAYLILY love & luxury | polski producent
Pewnie tak, zobaczymy - nawet jak na jesień będzie już za mała, to jak na tę chwilę bardzo nam się sprawdzaZ tego co widzę to roxmiarowka trochę szersza ale chyba i tak maks na jesień będzie jeszcze, nie?
G
guest-1693758626
Gość
Można też ewentualnie adoptować bobasa
Moja koleżanka nie mogła mieć dzieci, to zostali z mężem rodziną zastępczą, dla dwóch dziewczynek. Wiadomo, to indywidualna sprawa każdego ale też fajna sprawa dla tych którzy nie mogą lub tak jak Wy z mężem..
Być może pomyślelibyśmy nad adopcja jeśli nie mielibyśmy własnego dzieciaczka ale udało nam się i chcemy zapewnić dla małej wszystko co najlepsze i zostanie jedynczka.
G
guest-1693758626
Gość
My po szczepieniu niestety malutkiej łzy poleciały
Usnęła koło 20. Obserwuje malutka.
Ogólnie przez cały dzień spała może z max godzinę więc myślę że jednak została wymęczona i dlatego tak zasnęła.
Ogólnie przez cały dzień spała może z max godzinę więc myślę że jednak została wymęczona i dlatego tak zasnęła.
Może tak być, brak snu w ciągu dnia jest wyczerpujący dla takich maluchów. I jeszcze stres z powodu ukłucia...My po szczepieniu niestety malutkiej łzy poleciały
A Kuba wydał dziś z siebie prawdziwy śmiech
G
guest-1693758626
Gość
Może tak być, brak snu w ciągu dnia jest wyczerpujący dla takich maluchów. I jeszcze stres z powodu ukłucia...
A Kuba wydał dziś z siebie prawdziwy śmiech
Malutka potrafi tak właśnie spać ledwie godzinę max dwie przez cały dzień a później dość szybko chodzi spać.
No ale to maleństwo ma potrzebe spania to śpi nie chce spać to nie spi.
Nasza malutka też potrafi usmiac się na cały dom uwielbiam jej smiech wystawia ten swój języczek No słodko to wygląda
reklama
dzień dobry w środę ... zadam pytanie z rodzaju może dziwnych czy planujecie jakieś dłuższe i dalsze wyjazdy z maluszkami? a do doświadczonych: kiedy najwcześniej wybraliście się z takim maluszkiem na jakiś wyjazd i dokąd? podzielcie się inspiracjami i radami