reklama
U
użytkownik 210398
Gość
Będzie dobrze, lek działa skoro już mniejsze plamienie. U mnie na razie ok, sprawdzam czy nie plamię. We wtorek zrobię betę a w sobotę do ginekologa. Musi być dobrze
DHmm u mnie nadal plamienie ale już delikatniejsze czekam na poniedziałek jak zrobię kolejna betę a w czwartek mam wizytę u lekarza, a u ciebie ?
Też tak uważam trzymam się nadzieji że wszystko jest okBędzie dobrze, lek działa skoro już mniejsze plamienie. U mnie na razie ok, sprawdzam czy nie plamię. We wtorek zrobię betę a w sobotę do ginekologa. Musi być dobrze
D
Lisa&Zuzia
Zaciekawiona BB
Helo dziewczyny odwiedziłam was bo powychodziły na to że będę miała bobaska 2 Testy. Pokazały pozytyw i Beta też 27,400 Mam już dzieci 13/5/ a że mam dosyć poważnie obciążony wywiad także teraz liczę na cud jeszcze nie jest nic potwierdzone u doktora bo za szybko… mam nadzieje że dam radę to wszystko przetrwać pozdrawiam
Lisa&Zuzia
Zaciekawiona BB
iKA 89 kiedy miałaś ostatni okres?
28 stycznia a ty ?iKA 89 kiedy miałaś ostatni okres?
Lisa&Zuzia
Zaciekawiona BB
24 .01
To na kiedy termin?24 .01
Goodka
Moderator
Cześć dziewczyny! Coś tak czułam, że tu dołączę Mi wyszedł pierwszy pozytyw 13dpo (nie wiem na 100% kiedy była owulacja, jedynie na podstawie moich obserwacji i odczuć). Wcześniej zrobiłam jeden test 11 dpo i było biało. 9dpo miałam obfite jasno brązowe plamienie, więc myślę, że mogło wtedy dojść do implantacji. W 13 dpo (ten piątek) poszłam także pobranie krwi i otrzymałam takie wyniki :
Beta HCG - 47,5 mlU/mL
Progesteron - 38,37 ng/ml
Czy to dobrze? To moja pierwsza ciąża i tak strasznie się o wszystko martwię. Boli mnie często podbrzusze, a tak to czuje się całkiem dobrze. Pozdrawiam was
Beta HCG - 47,5 mlU/mL
Czy to dobrze? To moja pierwsza ciąża i tak strasznie się o wszystko martwię. Boli mnie często podbrzusze, a tak to czuje się całkiem dobrze. Pozdrawiam was
reklama
Super gratuluję beta super a co do proga to nie mam pojęcia moja to druga ciąża a i tak czuję się jakby była pierwszaCześć dziewczyny! Coś tak czułam, że tu dołączę Mi wyszedł pierwszy pozytyw 13dpo (nie wiem na 100% kiedy była owulacja, jedynie na podstawie moich obserwacji i odczuć). Wcześniej zrobiłam jeden test 11 dpo i było biało. 9dpo miałam obfite jasno brązowe plamienie, więc myślę, że mogło wtedy dojść do implantacji. W 13 dpo (ten piątek) poszłam także pobranie krwi i otrzymałam takie wyniki :
Beta HCG - 47,5 mlU/mL