Cześć dziewczyny . 4 lata starań lekarka mówiła że wszystko jest dobrze ale nie znają przyczyny nie powodzeń i już podsuwała papiery do in vitro że inaczej się nie uda .poszłam na początku roku do innego lekarza obiecał że zajde w ciążę rozpisał badania żeby też były pod ewentualną inseminację i kazał odrabiać zadania wspaniały lekarz z powołania i nie namawial na in vitro. i cóż badań nie zdążyliśmy zrobić. 5 tydzień ciąży 7 marca idę do niego potwierdzić ciążę i powiedzieć że dotrzymał obietnicy . Najszczęśliwszy dzień w moim życiu dwie kreski . Pozdrawiam was i szczęśliwych ciąż
reklama
Gratulacje dobry lekarz to podstawa, ja swojego też uwielbiam oo a na kiedy masz termin z omCześć dziewczyny . 4 lata starań lekarka mówiła że wszystko jest dobrze ale nie znają przyczyny nie powodzeń i już podsuwała papiery do in vitro że inaczej się nie uda .poszłam na początku roku do innego lekarza obiecał że zajde w ciążę rozpisał badania żeby też były pod ewentualną inseminację i kazał odrabiać zadania wspaniały lekarz z powołania i nie namawial na in vitro. i cóż badań nie zdążyliśmy zrobić. 5 tydzień ciąży 7 marca idę do niego potwierdzić ciążę i powiedzieć że dotrzymał obietnicy . Najszczęśliwszy dzień w moim życiu dwie kreski . Pozdrawiam was i szczęśliwych ciąż
Karola270984
Fanka BB :)
1 listopadGratulacje dobry lekarz to podstawa, ja swojego też uwielbiam oo a na kiedy masz termin z om
To tak jak ja chociaż na jednej aplikacji mi pokazuje 3 listopada1 listopad
Najlepiej idź na betę mi jak wyszedł cień trochę mocniejszy poszłam odrazu na betę i miałam już pewnośćJa zrobiłam test 5 dni przed @ wyszedł Cień na zywo lepiej widać. Powtórzę za kilka dni zobaczymy wtedy
Karola270984
Fanka BB :)
a widzisz coś wogole czy tylko ja i mój ??Najlepiej idź na betę mi jak wyszedł cień trochę mocniejszy poszłam odrazu na betę i miałam już pewność
Mi tak samo a mam zainstalowanych chyba ze 4 . Ja w 28 dniu cyklu miałam bardzo wyraźna druga kreskę a cykle mam 26-27 dnioweTo tak jak ja chociaż na jednej aplikacji mi pokazuje 3 listopada
Ja nic nie widzę ale to zdjęcie więc inaczej niż na żywo . Trzymam kciukia widzisz coś wogole czy tylko ja i mój ??
reklama
Coś tam świtaa widzisz coś wogole czy tylko ja i mój ??