U mnie przez ciążę to się bardzo rozstroił okres od 23 do 28 dni więc średnia u mnie to 26 dni testowałam w 25dc, 10dpo i wyszła słaba ale jakaś kreska w piątek betę miałam 188,7 , zobaczę jutro betęMi tak samo a mam zainstalowanych chyba ze 4 . Ja w 28 dniu cyklu miałam bardzo wyraźna druga kreskę a cykle mam 26-27 dniowe
reklama
A kiedy masz lekarza ?U mnie przez ciążę to się bardzo rozstroił okres od 23 do 28 dni więc średnia u mnie to 26 dni testowałam w 25dc, 10dpo i wyszła słaba ale jakaś kreska w piątek betę miałam 188,7 , zobaczę jutro betę
Goodka
Moderator
Też coś widzę! Idź na betęa widzisz coś wogole czy tylko ja i mój ??
W czwartek, w poprzedniej ciąży też miałam w takim terminie i pamiętam że potwierdził mi ciąże. Był pęcherzyk i ciałko żółte wiec teraz też idę sprawdzić a ty?A kiedy masz lekarza ?
Ja 7 marca . Już nie mogę się doczekać i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze . Ciąża pierwszaW czwartek, w poprzedniej ciąży też miałam w takim terminie i pamiętam że potwierdził mi ciąże. Był pęcherzyk i ciałko żółte wiec teraz też idę sprawdzić a ty?
Będzie dobrzeJa 7 marca . Już nie mogę się doczekać i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze . Ciąża pierwsza
Karola270984
Fanka BB :)
pojade jak okresu nie dostane. Narazie się zbytnio nie nastawiam żeby nie zapeszać . Zrobie jeszcze test za dwa dniTeż coś widzę! Idź na betę
Daj znać co wyjdziepojade jak okresu nie dostane. Narazie się zbytnio nie nastawiam żeby nie zapeszać . Zrobie jeszcze test za dwa dni
reklama
Ja też idę dzisiaj ale dopiero jak maz przyjedzie do domu bo córka chora a z nią do laboratorium nie będę jechać a późno masz wyniki u mnie pojawiaja się po około 3hJak tam się czujecie dziewczyny? Ja dzisiaj byłam znowu na becie, jutro będą wyniki mam nadzieje, że będzie dobry przyrost