U mnie przez ciążę to się bardzo rozstroił okres od 23 do 28 dni więc średnia u mnie to 26 dniMi tak samo a mam zainstalowanych chyba ze 4. Ja w 28 dniu cyklu miałam bardzo wyraźna druga kreskę a cykle mam 26-27 dniowe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie przez ciążę to się bardzo rozstroił okres od 23 do 28 dni więc średnia u mnie to 26 dniMi tak samo a mam zainstalowanych chyba ze 4. Ja w 28 dniu cyklu miałam bardzo wyraźna druga kreskę a cykle mam 26-27 dniowe
A kiedy masz lekarza ?U mnie przez ciążę to się bardzo rozstroił okres od 23 do 28 dni więc średnia u mnie to 26 dnitestowałam w 25dc, 10dpo i wyszła słaba ale jakaś kreska w piątek betę miałam 188,7 , zobaczę jutro betę
![]()
Też coś widzę! Idź na betęa widzisz coś wogole czy tylko ja i mój ??![]()
W czwartek, w poprzedniej ciąży też miałam w takim terminie i pamiętam że potwierdził mi ciąże. Był pęcherzyk i ciałko żółte wiec teraz też idę sprawdzićA kiedy masz lekarza ?
Ja 7 marca . Już nie mogę się doczekać i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze . Ciąża pierwszaW czwartek, w poprzedniej ciąży też miałam w takim terminie i pamiętam że potwierdził mi ciąże. Był pęcherzyk i ciałko żółte wiec teraz też idę sprawdzića ty?
Będzie dobrzeJa 7 marca . Już nie mogę się doczekać i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze . Ciąża pierwsza
pojade jak okresu nie dostane. Narazie się zbytnio nie nastawiam żeby nie zapeszać . Zrobie jeszcze test za dwa dniTeż coś widzę! Idź na betę![]()
Daj znać co wyjdziepojade jak okresu nie dostane. Narazie się zbytnio nie nastawiam żeby nie zapeszać . Zrobie jeszcze test za dwa dni
Ja też idę dzisiaj ale dopiero jak maz przyjedzie do domu bo córka choraJak tam się czujecie dziewczyny?Ja dzisiaj byłam znowu na becie, jutro będą wyniki
mam nadzieje, że będzie dobry przyrost