reklama
Nie miałam żadnychNa pewno będzie wszystko u Was dobrze
A pamiętacie dziewczyny może Wasze objawy przed zrobieniem testów? I kiedy mniej więcej zaczęło coś się dziać?
U
użytkownik 210398
Gość
Piersi bolą, spać mi się chce i częściej siku a tak to spoko
I jak dzisiejsze samopoczucie ? Coś mało nas ale wiadomo, jeszcze mogą przyjśćPiersi bolą, spać mi się chce i częściej siku a tak to spoko
Jotka_
Fanka BB :)
Ooooo matuchno już się pojawiacie! Listopadówki 2022! Ale to zleciało. Kochane wszystkiego najlepszego dla Was! Spokojnych ciąż i zdrowych bobasów. Tulam Was mocno i trzymam kciuki!!!
Listopadówka 2021 :*
Listopadówka 2021 :*
Aewea
Fanka BB :)
A u mnie dzisiaj taki śmieszny wynik. Co prawda dużo za wcześnie na test, bo nie monitorowałam w tym cyklu za specjalnie owulacji, ale może to być 8 dpo a może być np. 7, o ile wogole owulacja była.
Gratuluje pozytywnych testów
Gratuluje pozytywnych testów
Załączniki
U
użytkownik 210398
Gość
Powiem Ci, że chyba ok. Biegunkę jakąś mam,ale to chyba ze stresu miałam dzisiaj zrobić betę, ale niech się tyłek uspokoi jutro zrobię i betę i progesteron żeby nie zwariować. Udało mi się znaleźć miejsce na 5 marca do ginekologa. A Ty jak tam?I jak dzisiejsze samopoczucie ? Coś mało nas ale wiadomo, jeszcze mogą przyjść
U
użytkownik 210398
Gość
Dziewczyny wszystko będzie dobrze,damy radę (kto jak nie my)?
Ściskam Was
Ściskam Was
reklama
Ja nie mam żadnych objawów prawie miałam. Lekkie plamienie brązowego śluzu ale lekarz dał mi duphaspan i go biorę czuje się bardziej zmęczona a od 15 córkę odbieram z żłobka i wtedy jest brak czasuPowiem Ci, że chyba ok. Biegunkę jakąś mam,ale to chyba ze stresu miałam dzisiaj zrobić betę, ale niech się tyłek uspokoi jutro zrobię i betę i progesteron żeby nie zwariować. Udało mi się znaleźć miejsce na 5 marca do ginekologa. A Ty jak tam?