U
użytkownik 210398
Gość
Dzisiaj byłam na drugiej becie i wynik to 57,8 więc nie jest źle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj byłam na drugiej becie i wynik to 57,8 więc nie jest źle
Ja wczoraj parę razy chodziłam do łazienki i sprawdzałam czy nie ma krwawienia, mój Mąż mówi że jeszcze trochę to wszędzie będę widziała krew, ale co mam zrobić że się boję?Ja nie mam żadnych objawów prawie miałam. Lekkie plamienie brązowego śluzu ale lekarz dał mi duphaspan i go biorę czuje się bardziej zmęczona a od 15 córkę odbieram z żłobka i wtedy jest brak czasu
A po tym leku w porządku?Ja wczoraj parę razy chodziłam do łazienki i sprawdzałam czy nie ma krwawienia, mój Mąż mówi że jeszcze trochę to wszędzie będę widziała krew, ale co mam zrobić że się boję?
Jak tam u Ciebie?Na pewno będzie wszystko u Was dobrze
A pamiętacie dziewczyny może Wasze objawy przed zrobieniem testów? I kiedy mniej więcej zaczęło coś się dziać?
Tak, w pierwszej ciąży też tak brałam Sądzę że to była implementacjaA po tym leku w porządku?
implementacja jest chwile przed betą. Wiec jesli byla beta pozytywna i lekko plamiłaś na brązowo to to nie była implementacja. Widocznie prog niski więc dobrze ze dostalas duphaston. Trzymam kciuki za 9miesiecy.Tak, w pierwszej ciąży też tak brałam Sądzę że to była implementacja
No właśnie dzisiaj mam mocniej więc lekarz kazał zwiększyć dawkęimplementacja jest chwile przed betą. Wiec jesli byla beta pozytywna i lekko plamiłaś na brązowo to to nie była implementacja. Widocznie prog niski więc dobrze ze dostalas duphaston. Trzymam kciuki za 9miesiecy.
No to widocznie progesteron Ci się waha. Oby ten duphaston zrobil swoja robotę. Jesli mozesz to odpoczywaj. Nie dźwigaj, nie schylaj się gwałtownie.No właśnie dzisiaj mam mocniej więc lekarz kazał zwiększyć dawkę
Z tym trudno dziecko na pokładzie ale staram sięNo to widocznie progesteron Ci się waha. Oby ten duphaston zrobil swoja robotę. Jesli mozesz to odpoczywaj. Nie dźwigaj, nie schylaj się gwałtownie.