reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ja nie mam żadnych objawów prawie 😅 miałam. Lekkie plamienie brązowego śluzu ale lekarz dał mi duphaspan i go biorę 😅 czuje się bardziej zmęczona a od 15 córkę odbieram z żłobka 😁 i wtedy jest brak czasu
Ja wczoraj parę razy chodziłam do łazienki i sprawdzałam czy nie ma krwawienia, mój Mąż mówi że jeszcze trochę to wszędzie będę widziała krew, ale co mam zrobić że się boję?

Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj test i wyszła ledwo widoczna druga kreska. Trzeba się jej dopatrywać. Jestem 5 dni przed terminem miesiączki. Powtórzę test za dwa dni i może się okaże, czy to faktycznie ciąża czy może za bardzo się jej dopatruję. Póki co meczy mnie dziwny posmak w ustach, zazwyczaj od popołudnia do samej nocy. Wtedy dziwnie smakują napoje, jedzenie. Do tego bóle podbrzusza, nadwrażliwość piersi. Coś musi być na rzeczy 🤗

Tak, w pierwszej ciąży też tak brałam 🙂 Sądzę że to była implementacja
implementacja jest chwile przed betą. Wiec jesli byla beta pozytywna i lekko plamiłaś na brązowo to to nie była implementacja. Widocznie prog niski więc dobrze ze dostalas duphaston. Trzymam kciuki za 9miesiecy. :)

implementacja jest chwile przed betą. Wiec jesli byla beta pozytywna i lekko plamiłaś na brązowo to to nie była implementacja. Widocznie prog niski więc dobrze ze dostalas duphaston. Trzymam kciuki za 9miesiecy. :)
No właśnie dzisiaj mam mocniej więc lekarz kazał zwiększyć dawkę 🤞🤞

reklama
Do góry