reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Zrobiłam dzisiaj betę i wynik to 950 l.
W poniedziałek miałam 103.
4 tydzień i 5 dzień, czy dobrze wzrosła czy za bardzo?
Progesteron 14.

reklama
Zrobiłam dzisiaj betę i wynik to 950 l.
W poniedziałek miałam 103.
4 tydzień i 5 dzień, czy dobrze wzrosła czy za bardzo?
Progesteron 14.
Ogolnie w kalkulatorze jest napisane ze przyrost jest w normie, ale jeśli chcesz to możesz zrobic jeszcze w poniedzialek (dostep 72h) by sprawdzić czy wzrost jest na poziomie min. 66%. Jesli nie to umawiaj się do ginekologa od 8.03 😊

Ogolnie w kalkulatorze jest napisane ze przyrost jest w normie, ale jeśli chcesz to możesz zrobic jeszcze w poniedzialek (dostep 72h) by sprawdzić czy jest na poziomie min. 66. Jesli nie to umawiaj się do ginekologa od 8.03 😊
No ja miałam taki:
21.02 12,8
23.02 58,7
25.02 188,7
Niby też mam w normie chociaż swą z poniedziałku na środę miałam przyrost 450% a od środy do piątku tylko 220%

Wychodzi, że w normie. 5 marca mam do ginekologa. Nie myślałam, że tak szybko urośnie przez 4 dni 😅.
Powtórzę jeszcze we wtorek.
Zamiast cieszyć się, że rośnie to ja głupia doszukuję się, że za szybko.

No ja miałam taki:
21.02 12,8
23.02 58,7
25.02 188,7
Niby też mam w normie chociaż swą z poniedziałku na środę miałam przyrost 450% a od środy do piątku tylko 220%
Na to nie ma reguły. Ona rośnie jak szalona, raz na poziomie 450% a raz niżej. Więc liczy się ze przyrost jest prawidłowy. Takze czekamy na wizytę u lekarza i przychodzisz z serduszkiem 😛
Wychodzi, że w normie. 5 marca mam do ginekologa. Nie myślałam, że tak szybko urośnie przez 4 dni 😅.
Powtórzę jeszcze we wtorek.
Zamiast cieszyć się, że rośnie to ja głupia doszukuję się, że za szybko.
No to trzymam kciuki!

reklama
Do góry