Ja rodziłam w piątek (Boże Narodzenie) więc nie spałam od ponad 36h, byłam wykończona w trakcie porodu (zaczęłam rodzić po Wigilii) a w momencie otrzymania dziecka taka adrenalina że nie poszłam spać długi i dopiero zasnęłam na chwilę może godzinę a tutaj panie przychodzą z dzieckiem córka jak na piątkowe dziecko przystało mega rozrywkowa
reklama
A i wczoraj byłam na prenatalnym u pani doktor z certyfikatem, powiem szczerze że wszystko Dobrze ale wolę o wiele bardziej mojego lekarza. Jednak facet jest o wiele delikatniejszy. Parametry dziecka super jedynie co zobaczyła i mnie lekko to zmartwiło to jakaś torbiel na łożysku... Za trzy tygodnie mam mojego lekarza i zobaczymy czy jeszcze tam będzie i czy urośnie .... Któraś coś takiego miała?
Effa89
Fanka BB :)
Ja też nie mogę się zabrać za odstawienie. Próbowałam chyba już wszystkie mm, butelki, smoczki, dziubki, kubki. I nic. I też mam egzemplarz anty-smoczek
Póki nie mam żadnych wskazań do odstawienia typu skurcze czy plamienia to karmię, ale ciągle z tyłu głowy mam obawy, że w każdej chwili mogę usłyszeć od lekarza, że powinnam przestać karmić bo robi sie ryzykownie... zwłaszcza, że rodziłam poprzednie odrobinę wcześniej....
przyłączam się do teamu ja też nie wyobrażam sobie odstawienia teraz. Od kiedy jestem w ciąży to moje dziecko mogłoby cały czas wisieć na piersi. Nawet nauczył się pięknie wołać "da cyca!"Obyśmy nie usłyszały. Wiadomo że to mało czasu ale nie jest to jakiekolwiek Przeciwskazanie do karmienia straszego
Moja sama się odstawiła jak miała 7 miesięcy, ale ja straszne zawirowania mialam z kamieniem... Miałam napady gdzie kręciło mi się w głowie, iść prosto nie mogłam, wymiotowałam ... Okazuje się że mała za dużo ze mnie piła a ja za mało dostarczałam sobie mienerałówprzyłączam się do teamu ja też nie wyobrażam sobie odstawienia teraz. Od kiedy jestem w ciąży to moje dziecko mogłoby cały czas wisieć na piersi. Nawet nauczył się pięknie wołać "da cyca!"
PasiastyOgon
Moderator
@Ika89.... ja też wolę do facetów. Jakoś bardziej kulturalni, delikatniejsi w badaniu. Czuję się bardziej komfortowo niż u kobiety
Sephinorth
Aktywna w BB
Wow szybciutko mój starszy syn miał półtorej roku jak sam się odstawil kolejne ponad pół roku miałam spokój i ciaza teraz znowu jak urodze zakładam wkładkę koniec produkcjiMoja sama się odstawiła jak miała 7 miesięcy, ale ja straszne zawirowania mialam z kamieniem... Miałam napady gdzie kręciło mi się w głowie, iść prosto nie mogłam, wymiotowałam ... Okazuje się że mała za dużo ze mnie piła a ja za mało dostarczałam sobie mienerałów
O to nasze straszaki w tym samym wieku dobrze kojarzę, że ty pisałaś, że chciałabyś by twoja fasolka była dziewczynką, by młodsza miała z kim się bawić?U mnie syn ma 8 a córka latem skończy 3
Coś jest w tych dzieciach z piątku, bo moja też piątkowa i rozgadana strasznie, energii aż nadto, a od jakiegoś czasu największe gadanie przed spaniem jej się włączaJa rodziłam w piątek (Boże Narodzenie) więc nie spałam od ponad 36h, byłam wykończona w trakcie porodu (zaczęłam rodzić po Wigilii) a w momencie otrzymania dziecka taka adrenalina że nie poszłam spać długi i dopiero zasnęłam na chwilę może godzinę a tutaj panie przychodzą z dzieckiem córka jak na piątkowe dziecko przystało mega rozrywkowa
Kaasiek_96
Fanka BB :)
Mam to samo!@Ika89.... ja też wolę do facetów. Jakoś bardziej kulturalni, delikatniejsi w badaniu. Czuję się bardziej komfortowo niż u kobiety
U kobiety byłam tylko raz, jak pojechałam na IP, nie dość, że bardzo niemiła to była tak niedelikatna, że przez kilka godzin mnie wszystko bolało
U mężczyzn byłam już dwóch i nigdy takiej sytuacji, zawsze na spokojnie wszystko wytłumaczyli jak miałam pytania, badanie też o wiele delikatniej przeprowadzone.
Na prenatalne umówiłam się do kobiety, ale mam nadzieję, że nie będę żałować i odczaruje moje złe wrażenie o ginekologach kobietach
reklama
Goodka
Moderator
Ja mam uraz do kobiet, po tym jak potraktowała mnie niedelikatnie zarówno w rozmowie jak i badaniu jak miałam jakieś 12 latMam to samo!
U kobiety byłam tylko raz, jak pojechałam na IP, nie dość, że bardzo niemiła to była tak niedelikatna, że przez kilka godzin mnie wszystko bolało
U mężczyzn byłam już dwóch i nigdy takiej sytuacji, zawsze na spokojnie wszystko wytłumaczyli jak miałam pytania, badanie też o wiele delikatniej przeprowadzone.
Na prenatalne umówiłam się do kobiety, ale mam nadzieję, że nie będę żałować i odczaruje moje złe wrażenie o ginekologach kobietach
Teraz chodzę do mężczyzny i mam do niego duże zaufanie