Taak róbcie tutaj mi smaka za chwilę będę musiała mojego wysłać po borówki i truskawkiObjadłam się dzisiaj kolejno truskawkami, borówkami, kanapkami z ogórkiem i szynką, mandarynkami, potem zrobiłam i zeżarłam spaghetti .. a teraz wysłałam Męża po lody
reklama
Aleksandretta
Moderator
Taak róbcie tutaj mi smaka za chwilę będę musiała mojego wysłać po borówki i truskawki
Ja dziś właśnie kupiłam truskawki No i oczywiście świeże pomidorki. W życiu tak bardzo mi się nie chciało jesc pomidorów jak teraz.
Aleksandretta
Moderator
A jak tam waga u Was dziewczyny? Mnie się baterie w wadze wyczerpały - może to i lepiej ale jak się ważyłam ostatni raz około tydzień temu to miałam 2 kg na plusie. Generalnie spodni jeansów już nie dopinam. Dziś wskoczyłam w legginsy ciazowe żeby było mi wygodnie. Ja normalnie jestem rozmiar XS. Maz uradowany ze się zaokrąglam momentami czuje się jakby się od nowa zakochał
Goodka
Moderator
A ja jakoś czuje obrzydzenie do pomidorów, w sumie jak do większości jedzenia terazJa dziś właśnie kupiłam truskawki No i oczywiście świeże pomidorki. W życiu tak bardzo mi się nie chciało jesc pomidorów jak teraz.
maszak
Fanka BB :)
A próbowałaś z lactulosum? Chyba tak się ten syrop nazywa. W poprzedniej ciąży jak wylądowałam szpitalu kazali to wypijać na zaparcia. I pomogłoJak widać powyżej ja dziś tez nerwowa jakaś jestem… I tez dziś mam trochę gorsze samopoczucie. Mdłości nie mam już od dawna, ale męczą mnie nadal zaparcia… Ten pierwszy trymestr nie jest łatwy a i tak uważam ze mam lżej niż większość z Was, która walczy z mdlosciami i wymiotami…
@Goodka ja to non stop wyję nawet na reklamach . A o tym co w głowie siedzi to już nie dopuszczam bo bym zwariowała. A z piciem wody to może mąż pomoże? I będziesz mu wysyłać, że wypiłaś itp. Ja na szkoleniu foto tak miałam koleżankę od wody. Mialyśmy wypijać 10 szklanek i sobie przypominać i sposób działał nawet u tych co nie lubią pić wody .
Goodka
Moderator
Hmm, w sumie z tymi zdjęciami to może być dobry pomysł dzięki, spróbujęA próbowałaś z lactulosum? Chyba tak się ten syrop nazywa. W poprzedniej ciąży jak wylądowałam szpitalu kazali to wypijać na zaparcia. I pomogło
@Goodka ja to non stop wyję nawet na reklamach . A o tym co w głowie siedzi to już nie dopuszczam bo bym zwariowała. A z piciem wody to może mąż pomoże? I będziesz mu wysyłać, że wypiłaś itp. Ja na szkoleniu foto tak miałam koleżankę od wody. Mialyśmy wypijać 10 szklanek i sobie przypominać i sposób działał nawet u tych co nie lubią pić wody .
PasiastyOgon
Moderator
U mnie waga bez zmianA jak tam waga u Was dziewczyny? Mnie się baterie w wadze wyczerpały - może to i lepiej ale jak się ważyłam ostatni raz około tydzień temu to miałam 2 kg na plusie. Generalnie spodni jeansów już nie dopinam. Dziś wskoczyłam w legginsy ciazowe żeby było mi wygodnie. Ja normalnie jestem rozmiar XS. Maz uradowany ze się zaokrąglam momentami czuje się jakby się od nowa zakochał
PasiastyOgon
Moderator
Odebrałam wyniki awidności tokso.
Wyszło 64%
Według norm:
<50 niska awidność
50-59,9 wynik wątpliwy
od 60% jest wysoka awidność
Ufffff
Wyszło 64%
Według norm:
<50 niska awidność
50-59,9 wynik wątpliwy
od 60% jest wysoka awidność
Ufffff
Aleksandretta
Moderator
A próbowałaś z lactulosum? Chyba tak się ten syrop nazywa. W poprzedniej ciąży jak wylądowałam szpitalu kazali to wypijać na zaparcia. I pomogło
Znam ten syrop - faktycznie, zapomniałam o nim. Jednak po leki będę sięgać w ostateczności. Póki co jakoś to idzie fizjologicznie. Ostatnio byłam na urlopie i sobie pozwalałam na bardzo obfite kolacje. Teraz już jestem w domu, wracam do swojego normalnego odżywiania i może będzie lepiej…
reklama