Nagrałaś to? Ja zawsze robię fotki albo nagrywam jak młoda robi coś nowego lub fajnegoFajne to jest jak tak woła. Cały czas coś tam gada, i bardzo głośno się śmieje, momentami aż krzyczy
W porównaniu do tego, co Kubuś wczoraj nam pokazał, to jakby mi ktoś inne dziecko podstawił. Nie wiem co dziś w niego wstąpiło, ale miał tyle energii jakby go ktoś do gniazdka podłączył. Zaczepiał cały czas, a na każde nawet zwykle spojrzenie reagował śmiechem.
reklama
Jak nie zapomnę to nagrywam dzisiaj rano zrobiłam dwa filmiki gdzie słychać mamamamamama obroty tak mnie ucieszyły, że nie pomyślałam o filmie, ale sądzę że jeszcze będzie to powtarzaćNagrałaś to? Ja zawsze robię fotki albo nagrywam jak młoda robi coś nowego lub fajnego
G
guest-1693758626
Gość
Moja jak widzi telefon to przestajeNagrałaś to? Ja zawsze robię fotki albo nagrywam jak młoda robi coś nowego lub fajnego
I robi z mamuski wariatke
Kuba zazwyczaj teżMoja jak widzi telefon to przestaje
I robi z mamuski wariatke
Gadżety, które nie wspierają nauki jedzenia - smoczek do podawania pokarmu - Alaantkoweblw
Rozszerzanie diety to, wbrew pozorom, prosta sprawa. W skrócie: siadasz do stołu, dziecko w krzesełko, zaglądasz na swój talerz „O, gotowane warzywa”, bach na blat krzesełka dziecko i amacie razem obiad. Tadam:) Dlaczego świat to tak komplikuje?
alaantkoweblw.pl
Fajny artykuł znalazłam, miałam to kupować ale już wiem, że nie kupię
G
guest-1693758626
Gość
Gadżety, które nie wspierają nauki jedzenia - smoczek do podawania pokarmu - Alaantkoweblw
Rozszerzanie diety to, wbrew pozorom, prosta sprawa. W skrócie: siadasz do stołu, dziecko w krzesełko, zaglądasz na swój talerz „O, gotowane warzywa”, bach na blat krzesełka dziecko i amacie razem obiad. Tadam:) Dlaczego świat to tak komplikuje?alaantkoweblw.pl
Nawet nie wpadłabym na pomysł to kupić
Trochę się nad tym zastanawiałam, choć raczej nie chciałam tego kupować. Teraz to już na pewno nie chcę, dzięki ja to w ogóle leniwa jestem i wszystko staram się jak najprościej i tak też zapewne podejdę do rozszerzania diety, między innymi dlatego też tak mi się podoba kp i współspanie - bo to żadnego wysiłku nie wymagaGadżety, które nie wspierają nauki jedzenia - smoczek do podawania pokarmu - Alaantkoweblw
Rozszerzanie diety to, wbrew pozorom, prosta sprawa. W skrócie: siadasz do stołu, dziecko w krzesełko, zaglądasz na swój talerz „O, gotowane warzywa”, bach na blat krzesełka dziecko i amacie razem obiad. Tadam:) Dlaczego świat to tak komplikuje?alaantkoweblw.pl
maszak
Fanka BB :)
@kamilamhm już wklejam
@Nat_Ra no cudowny dzień. Brawo Kubuś. Moja do mama dorzuciła baba... i dziś mówiła mamama maba ... baba
@MamaM. Ja też wszystko nagrywam i focę i moja tak przyzwyczaiła, że od razu ma banana na twarzy .
@MamaM. Ja też wszystko nagrywam i focę i moja tak przyzwyczaiła, że od razu ma banana na twarzy .
Baba też było@kamilamhm już wklejam
@Nat_Ra no cudowny dzień. Brawo Kubuś. Moja do mama dorzuciła baba... i dziś mówiła mamama maba ... baba
reklama