reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Fajne to jest jak tak woła. Cały czas coś tam gada, i bardzo głośno się śmieje, momentami aż krzyczy 😀
W porównaniu do tego, co Kubuś wczoraj nam pokazał, to jakby mi ktoś inne dziecko podstawił. Nie wiem co dziś w niego wstąpiło, ale miał tyle energii jakby go ktoś do gniazdka podłączył. Zaczepiał cały czas, a na każde nawet zwykle spojrzenie reagował śmiechem.
Nagrałaś to? Ja zawsze robię fotki albo nagrywam jak młoda robi coś nowego lub fajnego 😅🙈

reklama
Nagrałaś to? Ja zawsze robię fotki albo nagrywam jak młoda robi coś nowego lub fajnego 😅🙈
Jak nie zapomnę to nagrywam 😄 dzisiaj rano zrobiłam dwa filmiki gdzie słychać mamamamamama 😃 obroty tak mnie ucieszyły, że nie pomyślałam o filmie, ale sądzę że jeszcze będzie to powtarzać

Fajny artykuł znalazłam, miałam to kupować ale już wiem, że nie kupię 😅

Nawet nie wpadłabym na pomysł to kupić 🤪

Fajny artykuł znalazłam, miałam to kupować ale już wiem, że nie kupię 😅
Trochę się nad tym zastanawiałam, choć raczej nie chciałam tego kupować. Teraz to już na pewno nie chcę, dzięki 🙂 ja to w ogóle leniwa jestem i wszystko staram się jak najprościej i tak też zapewne podejdę do rozszerzania diety, między innymi dlatego też tak mi się podoba kp i współspanie - bo to żadnego wysiłku nie wymaga 😄

reklama
Do góry