reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Jakiż wspaniały dzień zafundował nam dzisiaj Kubuś 😍
Zaczęło się od wspomnianej pobudki o 5:30. Dziecko chyba musiało coś odespać, w każdym razie dzień wypełniony był psotami, gaworzeniem (mamamamamamama), śmiechem, właściwie zero marudzenia oraz ulewania, choć karmień było sporo i do syta. Na spacerze dłuuuga drzemka 😍 a po powrocie Kuba wykonał serię niesprowokowanych, spontanicznych OBROTÓW 🤩🤩 na które tak czekałam.

To jeden z najpiękniejszych dni mojego macierzyństwa, tak szczęśliwy, bezproblemowy i radosny ☺️

Zaczęło się od wspomnianej pobudki o 5:30. Dziecko chyba musiało coś odespać, w każdym razie dzień wypełniony był psotami, gaworzeniem (mamamamamamama), śmiechem, właściwie zero marudzenia oraz ulewania, choć karmień było sporo i do syta. Na spacerze dłuuuga drzemka 😍 a po powrocie Kuba wykonał serię niesprowokowanych, spontanicznych OBROTÓW 🤩🤩 na które tak czekałam.

To jeden z najpiękniejszych dni mojego macierzyństwa, tak szczęśliwy, bezproblemowy i radosny ☺️
Super! Wiedziałam, że lada dzień pokaże ci, że potrafi 😍

Super 🥰 zazdroszczę tego mamama, czekam na to z utęsknieniem 😀

Oni się chyba wymieniają, bo moja od dwóch dni maruda i stęka, żeby ją nosić :p

Hahaha, że tak powiem 😆 ale nie no, nie narzekam, bo dzięki temu wszystkiemu często zasypiam już o 21.00, niektórych karmien nie pamiętam, dość szybko zasypiam nawet jak mnie rozbudzi.

Wychodzi na to, że z niezbędnymi dodatkami kolo 1500 - 1600. Można na raty, dlatego zaczelam się zastanawiać 😀

Mimo wszystko nie kupiłabym krzesełka nawet na raty No chyba że 0 % ale nie wierzę zeby jakiś odsetek nie było.

A ja jeszcze nigdy nie kupiłam nic na raty 🙈 raz podjęłam próbę uzyskania kredytu bez wychodzenia z domu, ale formalności mnie przerosły i kupiłam za gotówkę 🤣

Ja jedynie jak brałam w życiu to telefon na raty ale to przy podpisywaniu umowy plus telefon i rata wliczona w abonament.

Moja cora potrafi "meme" ale to chyba nie do mnie 🤪🤪

reklama
Super 🥰 zazdroszczę tego mamama, czekam na to z utęsknieniem 😀

Oni się chyba wymieniają, bo moja od dwóch dni maruda i stęka, żeby ją nosić :p
Fajne to jest jak tak woła. Cały czas coś tam gada, i bardzo głośno się śmieje, momentami aż krzyczy 😀
W porównaniu do tego, co Kubuś wczoraj nam pokazał, to jakby mi ktoś inne dziecko podstawił. Nie wiem co dziś w niego wstąpiło, ale miał tyle energii jakby go ktoś do gniazdka podłączył. Zaczepiał cały czas, a na każde nawet zwykle spojrzenie reagował śmiechem. 🙂

Do góry