Dzwoniłam do kadrowej i sama mi wypełni ten wniosek, żebym miała to 70% Ja chciałam tak.Dwa tygodnie tacierzynskiego to zupełnie inny urlop. A ty złóż wniosek do pracodawcy o wyrównanie do 70%
A czemu masz 100 + 60? Nie składałaś o całość urlopu od razu czy nie zmieściłaś się w 21 dniach? Ja złożyłam od razu o rok urlopu i mam od początku wypłacane 80% ((100+60)÷2=80), a ponieważ od 26 kwietnia zamiast 60 jest 70% no to złożyłam o naliczanie zasiłku w wysokości 81,5% ((100+70)÷2=81,5)
reklama
Rozumiem mi się chyba tylko raz zdarzyło, że pracownica tak wybrałaDzwoniłam do kadrowej i sama mi wypełni ten wniosek, żebym miała to 70% Ja chciałam tak.
G
guest-1693758626
Gość
Dwa tygodnie tacierzynskiego to zupełnie inny urlop. A ty złóż wniosek do pracodawcy o wyrównanie do 70%
A czemu masz 100 + 60? Nie składałaś o całość urlopu od razu czy nie zmieściłaś się w 21 dniach? Ja złożyłam od razu o rok urlopu i mam od początku wypłacane 80% ((100+60)÷2=80), a ponieważ od 26 kwietnia zamiast 60 jest 70% no to złożyłam o naliczanie zasiłku w wysokości 81,5% ((100+70)÷2=81,5)
Ja mam płacone przez rok.
To mam dzwonić do kadrów pytać się o ten 1.5 % ?
G
guest-1693758626
Gość
Mała zaś marudna cały dzień na rękach
Tak jak w piątek eh.
Czyżby kolejny ząb nie dawal jej spokoju ?
Obiad zrobiony w sumie już śladu po nim nie ma
Wyjdziemy na spacerek
Ja lubię towarzystwo choć jak to mówiłam zawsze w pracy że swoje towarzystwo jest najlepsze
Ja np w pracy miałam koleżanke co nie za bardzo się przepadaliśmy za sobą ale w miare tolerowaliśmy ( musieliśmy) taka moja zmienniczka
Od momentu kiedy przestałam pracować wysmarowała mi konkretnie dupsko
Ale jak ja to mówię jak ktoś mnie zna to wie jaka jestem.
Tak jak w piątek eh.
Wyjdziemy na spacerek
Ja lubię towarzystwo choć jak to mówiłam zawsze w pracy że swoje towarzystwo jest najlepsze
Ja np w pracy miałam koleżanke co nie za bardzo się przepadaliśmy za sobą ale w miare tolerowaliśmy ( musieliśmy) taka moja zmienniczka
G
guest-1693758626
Gość
Ślicznie macie !My odpoczywamy na łonie natury z moją siostrą i mamą, pierwszy raz sama z Klarą do innego auta wsiadłam, bez męża
My jeździmy z zaproszeniami na chrzest
Ale już wracamy do domu.
Młoda zasnęła w aucie.
Moja zawsze śpi w aucieŚlicznie macie !
My jeździmy z zaproszeniami na chrzest
Ale już wracamy do domu.
Młoda zasnęła w aucie.
Tak, jeśli chcesz mieć zasiłek wyższy o to 1.5% to zadzwoń, bo przeliczenie podstawy jest wyłącznie na wniosek pracownicy. Masz na to bodajże 21 dni od 26 kwietnia.Ja mam płacone przez rok.
To mam dzwonić do kadrów pytać się o ten 1.5 % ?
Ja dzisiaj większość dnia spędziłam sama z Kubą, dzien rozpoczął się o 5:20 wymyśliłam, że jak będzie stękał to zamiast się zastanawiać co mu nie pasuje będę mu podtykać cycka. Zadziałało całkiem nieźle i marudził najwięcej podczas spaceru, kiedy to wymyślony manewr był trudny do zrealizowaniaMała zaś marudna cały dzień na rękach
Tak jak w piątek eh.
Wyjdziemy na spacerek
Ale macie ładniusio Klara na gołe nóżki a ja Kubę normalnie w dresik ubrałam i jeszcze kocykiem przykryłam, bo wcale mi się nie wydawało jakoś bardzo ciepłoMy odpoczywamy na łonie natury z moją siostrą i mamą, pierwszy raz sama z Klarą do innego auta wsiadłam, bez męża
Ja już jeździłam z Kubą innymi autami, a nawet uberem
G
guest-1693758626
Gość
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Tak, jeśli chcesz mieć zasiłek wyższy o to 1.5% to zadzwoń, bo przeliczenie podstawy jest wyłącznie na wniosek pracownicy. Masz na to bodajże 21 dni od 26 kwietnia.
Ja dzisiaj większość dnia spędziłam sama z Kubą, dzien rozpoczął się o 5:20 wymyśliłam, że jak będzie stękał to zamiast się zastanawiać co mu nie pasuje będę mu podtykać cycka. Zadziałało całkiem nieźle i marudził najwięcej podczas spaceru, kiedy to wymyślony manewr był trudny do zrealizowania
Ale macie ładniusio Klara na gołe nóżki a ja Kubę normalnie w dresik ubrałam i jeszcze kocykiem przykryłam, bo wcale mi się nie wydawało jakoś bardzo ciepło
Ja już jeździłam z Kubą innymi autami, a nawet uberem
Zadzwonię w czwartek.
Bo jutro na bank nasza kadrowa ma wolne.
Podpytam się.