Ja też używam dla syna tych dada premium i jestem zadowolona, choć czasem zdarzają się takie sztuki, gdzie jest w środku zbita ta "wata" i są takie twarde miejsca. Ale sporadycznie się zdarza. Ogólnie je lubię i są u nas nr 1. Pampersa nie lubię, bo żeluje te siuśki za mocno i dziecko po godzinie ma pampera jakby z litr płynu wydalił a te jasne dada mieliśmy raz i są troszeczkę inne, ale wielkiej różnicy między nimi a złotymi moim zdaniem nie ma. Jak ktoś chce wypróbować to w biedronkowym magazynie Dada jest kupon na te pieluszki 7 zł taniej. Są też na obiadki Hippa i gerbera, chusteczki, kaszki, ampułki soli itp. Niektóre takiej o złotówkę, ale zawsze cośJa od początku uzywam tych złotych i tez jestem bardzo zadowolona ... między czasie miałam kilka razy pampersa (z prezentu) i dada bije na głowę ale nigdy nie miałam zielonych a jedną dosłownie jedna osoba zasiala mi ziarnko niepewnisci ze zielone przemakaja i zgupialam ...
Dzięki za opinie ... i lecę dziś kupić zielone na próbę bo widziałam ze są te jumbo paki na promocji
My mamy juz 4 ... taka swobidniejsza w gierkach jext a wagowo mamy 7.500kg czyli disc podobna wagę
Aha, i mój synek już dawno na czwórkach, a ma niewiele ponad 7,5kg, ale ja nie lubię jak mu przylegają ściśle jak majteczki, wolę jak ma tam trochę miejsca.