reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Tak, do tego ikeowego powinno stabilnie siedzieć. My na razie karminy w tym siedzisku mammas&pappas, nasza główkę trzyma bardzo dobrze ale jeszcze stabilnie nie siedzi i fizjo poleciła to bo mówi że tam pozycja z zaokrąglonymi plecami. Ale oczywiście tylko do karmienia.

U nas też główkę trzyma, ale nie siedzi stabilnie, póki co karmimy na rękach, ale w jedna osobę to bardzo nie wygodnie, zastanawiałam się czy jest jakiś fotelik 2w1 żeby można było korzystać teraz i jak już będzie samodzielnie siedzia?.

reklama
U nas też główkę trzyma, ale nie siedzi stabilnie, póki co karmimy na rękach, ale w jedna osobę to bardzo nie wygodnie, zastanawiałam się czy jest jakiś fotelik 2w1 żeby można było korzystać teraz i jak już będzie samodzielnie siedzia?.
Tzn z tego mammas&pappas można potem wyjąć tą nakładkę dla malucha i będzie też na później. Taki przewoźny. A docelowo pewnie kupię ten z Ikei :)

Było coś takiego, że krzesełko rosło razem z dzieckiem. Jak znajdę to podrzucę, ale pewnie będzie drogie 🙈

Ostatnia edycja:
Dla mnie to z Ikei ma jedną ogromną wadę, jest do 15 kg. Syn miał tyle jak miał 1,5 roku. Alka teraz ma już ponad 9 kg. To nie na moje dzieci 🙈

Link do: Pakiet dla noworodków Tripp Trapp® — % Oferta specjalna
Coś w tym stylu?

Jednak po krótkim zastanowieniu myślę, że do karmienia stanowczo za płaska ta nakładka.

O tym mówicie? A czym to się różni od krzesełka z Ikei? Chyba taki sam kat siedzenia 🤔

Podoba mi się te Mamas and Papas 🙂. A tę z Ikei to to Link do: BLÅMES Krzesełko do karmienia, czarny - IKEA
Przepraszam, że takie głupie pytania, mieszkam w małym mieście, nie mam Ikei 😅

Link do: Pakiet dla noworodków Tripp Trapp® — % Oferta specjalna
Coś w tym stylu?

Jednak po krótkim zastanowieniu myślę, że do karmienia stanowczo za płaska ta nakładka.

O tym mówicie? A czym to się różni od krzesełka z Ikei? Chyba taki sam kat siedzenia 🤔
Trochę inny jest kąt, ja się śmieje ze takie zaokrąglone w środku przy biodrach jak nocnik :)

Podoba mi się te Mamas and Papas 🙂. A tę z Ikei to to Link do: BLÅMES Krzesełko do karmienia, czarny - IKEA
Przepraszam, że takie głupie pytania, mieszkam w małym mieście, nie mam Ikei 😅
Najbardziej popularne jest to

Tylko trzeba dokupić podnozek ale już normalnie na allegro są do kupienia :)

Też miałam na myśli Antilop. Też nie mam Ikei blisko, ale te krzesełka są wszędzie, np w restauracjach i chyba każdy je zna choćby z widzenia 😉 miałam okazję wypróbować je na przyjęciu 2 tyg temu, fajne jest, zgrabne i dziecko się w nim nie zsuwa. Już kupiłam takie, czeka u babci aż po nie przyjedziemy 😊

I jeszcze w temacie pieluch Dada, właśnie zdałam sobie sprawę, że mówiąc o zielonych, Wy chyba miałyście na myśli te Jumbopacki, a ja te Pure 😅 Nie zwróciłam uwagi, że są jeszcze ciut tańsze Dady prócz tych złotych i tych Pure troszkę droższych 😅

reklama
Do góry