reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Tak, do tego ikeowego powinno stabilnie siedzieć. My na razie karminy w tym siedzisku mammas&pappas, nasza główkę trzyma bardzo dobrze ale jeszcze stabilnie nie siedzi i fizjo poleciła to bo mówi że tam pozycja z zaokrąglonymi plecami. Ale oczywiście tylko do karmienia.

U nas też główkę trzyma, ale nie siedzi stabilnie, póki co karmimy na rękach, ale w jedna osobę to bardzo nie wygodnie, zastanawiałam się czy jest jakiś fotelik 2w1 żeby można było korzystać teraz i jak już będzie samodzielnie siedzia?.

reklama
U nas też główkę trzyma, ale nie siedzi stabilnie, póki co karmimy na rękach, ale w jedna osobę to bardzo nie wygodnie, zastanawiałam się czy jest jakiś fotelik 2w1 żeby można było korzystać teraz i jak już będzie samodzielnie siedzia?.
Tzn z tego mammas&pappas można potem wyjąć tą nakładkę dla malucha i będzie też na później. Taki przewoźny. A docelowo pewnie kupię ten z Ikei :)

Było coś takiego, że krzesełko rosło razem z dzieckiem. Jak znajdę to podrzucę, ale pewnie będzie drogie 🙈

Ostatnia edycja:
Dla mnie to z Ikei ma jedną ogromną wadę, jest do 15 kg. Syn miał tyle jak miał 1,5 roku. Alka teraz ma już ponad 9 kg. To nie na moje dzieci 🙈

Link do: Pakiet dla noworodków Tripp Trapp® — % Oferta specjalna
Coś w tym stylu?

Jednak po krótkim zastanowieniu myślę, że do karmienia stanowczo za płaska ta nakładka.

O tym mówicie? A czym to się różni od krzesełka z Ikei? Chyba taki sam kat siedzenia 🤔

Podoba mi się te Mamas and Papas 🙂. A tę z Ikei to to Link do: BLÅMES Krzesełko do karmienia, czarny - IKEA
Przepraszam, że takie głupie pytania, mieszkam w małym mieście, nie mam Ikei 😅

Link do: Pakiet dla noworodków Tripp Trapp® — % Oferta specjalna
Coś w tym stylu?

Jednak po krótkim zastanowieniu myślę, że do karmienia stanowczo za płaska ta nakładka.

O tym mówicie? A czym to się różni od krzesełka z Ikei? Chyba taki sam kat siedzenia 🤔
Trochę inny jest kąt, ja się śmieje ze takie zaokrąglone w środku przy biodrach jak nocnik :)

Podoba mi się te Mamas and Papas 🙂. A tę z Ikei to to Link do: BLÅMES Krzesełko do karmienia, czarny - IKEA
Przepraszam, że takie głupie pytania, mieszkam w małym mieście, nie mam Ikei 😅
Najbardziej popularne jest to

Tylko trzeba dokupić podnozek ale już normalnie na allegro są do kupienia :)

Też miałam na myśli Antilop. Też nie mam Ikei blisko, ale te krzesełka są wszędzie, np w restauracjach i chyba każdy je zna choćby z widzenia 😉 miałam okazję wypróbować je na przyjęciu 2 tyg temu, fajne jest, zgrabne i dziecko się w nim nie zsuwa. Już kupiłam takie, czeka u babci aż po nie przyjedziemy 😊

I jeszcze w temacie pieluch Dada, właśnie zdałam sobie sprawę, że mówiąc o zielonych, Wy chyba miałyście na myśli te Jumbopacki, a ja te Pure 😅 Nie zwróciłam uwagi, że są jeszcze ciut tańsze Dady prócz tych złotych i tych Pure troszkę droższych 😅

reklama
Do góry