Unficzka
Fanka BB :)
Jak tam u was po weekendzie dziewczyny? U nas nienajgorzej, humor malej nawet dopisywal, jedynie wieczorne zasypianie znowu z placzem, ale liczę na to że to chwilowe pogorszenie przy skoku rozwojowym.
Noc dzisiaj już lepsza, znowu tylko jedna pobudka.
Weekend też u mojej mamy więc ja trochę odpoczęłam bo babcia uwielbia się bawić z małą
My mieliśmy z soboty na niedzielę święto, mały spał od 22 do 7(!!!), co prawda dzisiaj w nocy wstawałam już do niego 4 razy, ale co wcześniej odpoczęłam to moje.
Ogólnie weekend minął spokojnie, w sobotę zrobiliśmy dłuższy spacer, a później mieliśmy gości, w niedzielę podjechaliśmy trochę za miasto na łono natury, był czas na relaks . Cieszę się, że synek już na tyle duży, że można fajnie z nim spędzać czas i w niczym nie jest przeszkodą, po prostu zbieranie do wyjścia trwa 10 razy dłużej i nigdy niewiadomo kiedy coś mu się nie spodoba i będzie ryk .Na spacerach coraz mniej śpi, jeżeli ma zły dzień to muszę pilnować aby iść wyboistą drogą bo wtedy jest spokojniejszy (tylko główka lata ). Nie mogę się doczekać, kiedy już będziemy mogli chodzić na plac zabaw, jeździć na rowerze itp.