reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
U nas n
Dwa miesiące temu też wydawało mi się, że idą górne jedynki. I to na tyle 😅.
Macie już pomysły prezentów na mikołajki i święta? Zgubiłam się już w tych wszystkich zabawkach...
U nas na mikołajki zestaw takich drewnianych warzyw do krojenia, a na święta ciuchcia duplo.

Na roczek dostała odkrywczy domek dumel i jej się podoba, ale to już droższa zabawa. Jeszcze dostanie w ramach wykorzystania budżetu prezentowego z roczku króliczka alilo bo nam dużo osób poleca.

Dwa miesiące temu też wydawało mi się, że idą górne jedynki. I to na tyle 😅.
Macie już pomysły prezentów na mikołajki i święta? Zgubiłam się już w tych wszystkich zabawkach...
My Mikołajek nie obchodzimy. Do nas Mikolaj przychodzi tylko raz w Wigilię. Ja i mąż też tego nie obchodziliśmy za dzieciaka. Zbędny konsumpcjonizm jak dla mnie. Zabawki i tak nam się wylewaja, a Ala najlepiej bawi się paskiem do spodni już kolejny tydzień.🤣 Od nas pod choinke dostanie drewniane pianinko z Hape Baby Einstein, od moich rodziców wyskaujace zwierzątka z Fisher Price (miały być na Dzień dziecka ale Ala była długo leżąca), brat ma kupić jakieś gumowe klocki, no i resztę rodziny prosiłam o książeczki w szczególności te ruchome z Akademi Mądrego Dziecka.

Ala chora, osluchowo jest szmer i mamy antybiotyk 😢 syn w koncu wyzdrowial. Wiec szczepienie dalej odroczone 😑
U nas mikolaj przychodzi raz, ale u nas w mikolajki, bo w wigilie i tak od cioc beda prezenty. U nas bedzie jeden wspolny prezent. Kuchnia do zabawy. Syn o tym marzy, a uczymy go teraz dzielenia sie z siostra. Ala lubi mieszac lyzeczka w misce a tam mamy rozne gadzety wiec powinna sie tym zajac

Od miesiąca to Wiktorusia ulubiona zabawka. Bardzo polecam, wszędzie to ze sobą zabieramy😁

Załączniki

• Screenshot_2022-12-03-08-30-03-742_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2022-12-03-08-30-03-742_com.opera.browser.jpg
    231,8 KB · Wyświetleń: 58
Ala chora, osluchowo jest szmer i mamy antybiotyk 😢 syn w koncu wyzdrowial. Wiec szczepienie dalej odroczone 😑
U nas mikolaj przychodzi raz, ale u nas w mikolajki, bo w wigilie i tak od cioc beda prezenty. U nas bedzie jeden wspolny prezent. Kuchnia do zabawy. Syn o tym marzy, a uczymy go teraz dzielenia sie z siostra. Ala lubi mieszac lyzeczka w misce a tam mamy rozne gadzety wiec powinna sie tym zajac
Zdrówka dla Alci. U nas też był etap łyżki i miski. Wszystkich chciała karmić. Kuchnia to super prezent. U nas nigdy nie było na nią miejsca. W następnym roku się przeprowadzamy to końcu bedzie miejsce.

reklama
Do góry