Ala ma dwa Choć górne jedynki będą na dniach.Najważniejsze, że to nie żadne żłobkowe choròbsko!
U nas dzisiaj wyjątkowo dobry dzień w żłobku, zjadł wszystko, bawił się i nie płakał .
Apropo zębów, czy któryś z Waszych maluszków ma tak jak mój dopiero dwa?!
reklama
Unficzka
Fanka BB :)
Ala ma dwa Choć górne jedynki będą na dniach.
Dwa miesiące temu też wydawało mi się, że idą górne jedynki. I to na tyle .
Macie już pomysły prezentów na mikołajki i święta? Zgubiłam się już w tych wszystkich zabawkach...
U nas n
Na roczek dostała odkrywczy domek dumel i jej się podoba, ale to już droższa zabawa. Jeszcze dostanie w ramach wykorzystania budżetu prezentowego z roczku króliczka alilo bo nam dużo osób poleca.
U nas na mikołajki zestaw takich drewnianych warzyw do krojenia, a na święta ciuchcia duplo.Dwa miesiące temu też wydawało mi się, że idą górne jedynki. I to na tyle .
Macie już pomysły prezentów na mikołajki i święta? Zgubiłam się już w tych wszystkich zabawkach...
Na roczek dostała odkrywczy domek dumel i jej się podoba, ale to już droższa zabawa. Jeszcze dostanie w ramach wykorzystania budżetu prezentowego z roczku króliczka alilo bo nam dużo osób poleca.
Fajne są takie tablice manipulacyjne. Syn dostał na roczek i bardzo mu się spodobała.Dwa miesiące temu też wydawało mi się, że idą górne jedynki. I to na tyle .
Unficzka
Fanka BB :)
Fajne są takie tablice manipulacyjne. Syn dostał na roczek i bardzo mu się spodobała.
A jaką macie?
My Mikołajek nie obchodzimy. Do nas Mikolaj przychodzi tylko raz w Wigilię. Ja i mąż też tego nie obchodziliśmy za dzieciaka. Zbędny konsumpcjonizm jak dla mnie. Zabawki i tak nam się wylewaja, a Ala najlepiej bawi się paskiem do spodni już kolejny tydzień. Od nas pod choinke dostanie drewniane pianinko z Hape Baby Einstein, od moich rodziców wyskaujace zwierzątka z Fisher Price (miały być na Dzień dziecka ale Ala była długo leżąca), brat ma kupić jakieś gumowe klocki, no i resztę rodziny prosiłam o książeczki w szczególności te ruchome z Akademi Mądrego Dziecka.Dwa miesiące temu też wydawało mi się, że idą górne jedynki. I to na tyle .
Ala chora, osluchowo jest szmer i mamy antybiotyk syn w koncu wyzdrowial. Wiec szczepienie dalej odroczone
U nas mikolaj przychodzi raz, ale u nas w mikolajki, bo w wigilie i tak od cioc beda prezenty. U nas bedzie jeden wspolny prezent. Kuchnia do zabawy. Syn o tym marzy, a uczymy go teraz dzielenia sie z siostra. Ala lubi mieszac lyzeczka w misce a tam mamy rozne gadzety wiec powinna sie tym zajac
U nas mikolaj przychodzi raz, ale u nas w mikolajki, bo w wigilie i tak od cioc beda prezenty. U nas bedzie jeden wspolny prezent. Kuchnia do zabawy. Syn o tym marzy, a uczymy go teraz dzielenia sie z siostra. Ala lubi mieszac lyzeczka w misce a tam mamy rozne gadzety wiec powinna sie tym zajac
Zdrówka dla Alci. U nas też był etap łyżki i miski. Wszystkich chciała karmić. Kuchnia to super prezent. U nas nigdy nie było na nią miejsca. W następnym roku się przeprowadzamy to końcu bedzie miejsce.Ala chora, osluchowo jest szmer i mamy antybiotyk syn w koncu wyzdrowial. Wiec szczepienie dalej odroczone
reklama