pomidorowaglowa
Zaangażowana w BB
Ja mam taką zgage, że aż wymiotuje niekiedy, a piecze jak diabli..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Troche boje sie zlobka w okresie zimowym, nie chcialabym, zeby malutka tak wczesnie cos zlapala, bo syn zacznie chorowac na poczatku jak kazde dzieckoMoże żłobek?
o tym nawet nie pomyslalam, ale masz racje, nie chce mu fundowac stresow, pojawienie sie dziecka i tak przezyje, bo mama nie bedzie na wylacznoscTylko żłobek krótko przed pojawieniem się rodzeństwa i krótko po jest najgorszym z możliwych pomysłów. Wtedy taki mały człowiek myśli że rodzice mają nowe dziecko, a jego oddają do żłobka bo go już nie chcą. Można zapoczatkowac duże problemy emocjonalne u takiego dziecka. Starsze dziecko to co innego, ale 1,5 roczne dziecko tak właśnie myśli.
Ujście cewki znajduje się blisko krocza, sugerują złe pobranie próbki związane z obecnością w moczu bakterii, które standardowo znajdują się w odbycie - może nie dokładnie się umyłaś? Albo próbka nie była pobrana ze środkowego strumienia?Kochane przyszedł mi dzisiaj wynik z posiewu moczu. Czy któraś pomoże mi go roszyfrowac? Wizyta dopiero we wtorek
Według mnie badanie trzeba powtórzyć.Kochane przyszedł mi dzisiaj wynik z posiewu moczu. Czy któraś pomoże mi go roszyfrowac? Wizyta dopiero we wtorek
Właśnie chodzi o to że wydaje mi się że wszystko wykonałam prawidłowo. Wydaje mi się że w laboratorium próbka stała za długo w temperaturze pokojowej a nie w lodówce. No nic jutro najwyżej powtórzę badanieUjście cewki znajduje się blisko krocza, sugerują złe pobranie próbki związane z obecnością w moczu bakterii, które standardowo znajdują się w odbycie - może nie dokładnie się umyłaś? Albo próbka nie była pobrana ze środkowego strumienia?