reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Ja to nie bardzo wiem co robić, bo termin liczyłam na necie to 1 listopad nie 2 jednak, zapewne i tak będzie to październik, ale mam wrażenie, że jestem w tyle za Wami i ciężko mi się wbić 🫣
Listopadowych jeszcze nie ma i tak tkwię w zawieszeniu narazie 🤐

reklama
Ja to nie bardzo wiem co robić, bo termin liczyłam na necie to 1 listopad nie 2 jednak, zapewne i tak będzie to październik, ale mam wrażenie, że jestem w tyle za Wami i ciężko mi się wbić 🫣
Nie wyganiam Cię ale @klaudia16 też miała ten dylemat i stworzyła wątek a zobacz ile nas tu zebrała 🤪

Ja jestem w podobnej sytuacji, ale łapie się na październik i zostaje w październiku a biorąc pod uwagę moją sytuację to najpóźniej bym miała CC początek października więc zostaje

Hejo ja po wizycie.
Gin gratulował powiedział, ze wszystko wyglada obiecująco, wydzielina itp.. na usg est ciałko żółte i za 2 tyg wizyta, bo jeszcze serduszka brak... badań mi przepisał 🙈(chyba mam 5 kartek)... do tego mam cytologię i wymaz na infekcje, bo chyba troszke boli mnie pęcherz.

Ja też

Z tego co wiem to jest to normalne bo macica się wyścieła czy jakoś tak ;).
Ja też osobiście uwielbiam 🥰.... każdy 2,3, 5 itp... Ja w bunty nie wierze ;)(dopiero nastolatkowe humorki, ale to juz hormony biorą górę), chyba mam łatwe egzemplarze... oby i ten taki był🤭.
Zdrówka dla dzieci i obyś Ty się nie zaraziła. Moja najstarsza z covidem i tfu tfu łagodnie przechodzi.. I póki co nikt nie złapał, oby tak zostało.
Miłego popołudnia
Też zdrówka. Ogólnie nigdy nie łapie od dzieciaków ale ciąża to inny stan więc też mam nadzieję, że mnie ominie

Zostań z nami :) pisałaś, że będziesz tydzień przed terminem

edit:
@MamuskaTOmuska a co z Tobą?

reklama
Do góry