reklama
anielka1
Fanka BB :)
A ile mała ma? My przerabialiśmy już kilkanaście razy, też płakałam razem z synem...teraz lekka poprawa, chyba krople robią swoje...Dziś miałyśmy akcje kolka! Płakałam razem z małą jestem wykończona do tego jeszcze okres przyszedł yhhh fatalny dzień
Sandi2018
15 tygodni ma a jakie krople podajesz?A ile mała ma? My przerabialiśmy już kilkanaście razy, też płakałam razem z synem...teraz lekka poprawa, chyba krople robią swoje...
a to pierwszy raz taka akcja? Bo to późno jak na pierwszą kolkę. Zazwyczaj koło 6 tygodnia życia się ujawnia. Jakie miała objawy?Dziś miałyśmy akcje kolka! Płakałam razem z małą jestem wykończona do tego jeszcze okres przyszedł yhhh fatalny dzień
anielka1
Wiesz co, daje delicol bobotic i biogaja. Delicol dłuższego czasu ,myślę, że pomaga bobotic. Stosowalismy też tą rurkę do pupy, dobrze odgazowuje i suszarkę, żeby ogrzać brzuszek, oj kilka wieczorów niezapomnianych...od 16 do 20, aż padał z zakłamania.od kilku dni nie zapeszajac jest ok,oby tak zostało...twoja córa pierwszy raz miała kolkę?15 tygodni ma a jakie krople podajesz?
anielka1
Miało być z zapłakaniaWiesz co, daje delicol bobotic i biogaja. Delicol dłuższego czasu ,myślę, że pomaga bobotic. Stosowalismy też tą rurkę do pupy, dobrze odgazowuje i suszarkę, żeby ogrzać brzuszek, oj kilka wieczorów niezapomnianych...od 16 do 20, aż padał z zakłamania.od kilku dni nie zapeszajac jest ok,oby tak zostało...twoja córa pierwszy raz miała kolkę?
Kolka w tym wieku ? Raczej nie jak nie było nic wcześniej. Może coś zjadłaś i małej zaszkodziło ... może nadmiar bozdzcow itpDziś miałyśmy akcje kolka! Płakałam razem z małą jestem wykończona do tego jeszcze okres przyszedł yhhh fatalny dzień
Sandi2018
Nie pierwsza kolka ale ta była mega.... Płacz przez godzinę prężnie się szok ale potem dałam espumisan i przeszłoa to pierwszy raz taka akcja? Bo to późno jak na pierwszą kolkę. Zazwyczaj koło 6 tygodnia życia się ujawnia. Jakie miała objawy?
Moja ma 16 tygodni i takie płacze zdarzają jej się przed drzemką czy snem - dzieciaki coraz więcej chłoną bodźców ze świata i czasem nie potrafią sobie z tym poradzić. Też myślałam, że brzuszek, ale był mięciutki.Nie pierwsza kolka ale ta była mega.... Płacz przez godzinę prężnie się szok ale potem dałam espumisan i przeszło
reklama
Sandi2018
Niestety karmie mmKolka w tym wieku ? Raczej nie jak nie było nic wcześniej. Może coś zjadłaś i małej zaszkodziło ... może nadmiar bozdzcow itp