Popieram mój mały jak mi dawałem to wręcz pojawiały się gazy i był bardzo niespokojny. Teraz pijemy wodę i jest okUważaj na herbatki z kopru - wytwarzają jeszcze więcej gazów w brzuszku. Na kolki chyba nie ma lekarstwa - prawdopodobnie to niedojrzały układ pokarmowy, a niektórzy naukowcy stawiają tezy, że kolka ma podłoże neurologiczne. Niestety trzeba przeczekać, przytulać, odbijać po jedzeniu i kłaść na brzuszku. W końcu przyjedzie
reklama
To co ma w domu (body długi rękaw, spodenki, skarpetki), pajac polarowy, czapka i w wózku przykrywam kocem minky. Jak jest wiatr to zakładam ten materiał na wózek i tyleDziewczyny jak ubieracie swoje dzieci - temp 10 st.
To ja chyba swojego kiszeTo co ma w domu (body długi rękaw, spodenki, skarpetki), pajac polarowy, czapka i w wózku przykrywam kocem minky. Jak jest wiatr to zakładam ten materiał na wózek i tyle
dzieci są różne - to, że mojej ciepło nie znaczy, że wszystkim Zawsze sprawdzam kark na spacerze. No i też chodzimy na 1,5-2 h spacery codziennie niezależnie od pogody więc młoda przyzwyczajona do niskich temperatur. Jak narazie od urodzenia nawet nie miała kataru więc chyba nie zamarza heheTo ja chyba swojego kisze
Atramentowa
Fanka BB :)
My teraz podobnie. Chociaż temperatura teraz może się z dnia na dzień różnić o ponad 10 stopni i to wymyślanie codziennie mnie wkurza jużTo co ma w domu (body długi rękaw, spodenki, skarpetki), pajac polarowy, czapka i w wózku przykrywam kocem minky. Jak jest wiatr to zakładam ten materiał na wózek i tyle
samsungmonika
Wszystkiego dobrego kobietki. U mnie Kami miała szczepienie w środę przy wkluciach nie płakała,dzielna ale za to następnego dnia rano stan podgorączkowy.Marudna, piskliwa płacze przy obudzeniu, przed zaśnięciem ,co odkładam to od razu płacz i pobudka. Drzemkę jak ma to30minutowe i często są na czuja. Obstawiam że szczepienie i skok się skumulowało . Dobrze że chodzi spać dalej przed 18 czekam tej godziny jak zbawienia,bo jestem jakaś zmęczona.Dziś za ucho się łapała tak fajnie, zabawki też chwytać już chce. Na bioderkach 2wizyta i wszystko ok u nas.
anielka1
A czemu była druga wizyta na bioderka? Coś było źle na pierwszej? Pytam, bo mam nadzieję że u nas się poprawi do drugiej...ciekawa jestem czy to prawda, że szczepionka na pneumokoki jest najbardziej bolesna...oby twojej szybciutko przeszło .O której twoja się budzi jak zasypia o 18??Wszystkiego dobrego kobietki. U mnie Kami miała szczepienie w środę przy wkluciach nie płakała,dzielna ale za to następnego dnia rano stan podgorączkowy.Marudna, piskliwa płacze przy obudzeniu, przed zaśnięciem ,co odkładam to od razu płacz i pobudka. Drzemkę jak ma to30minutowe i często są na czuja. Obstawiam że szczepienie i skok się skumulowało . Dobrze że chodzi spać dalej przed 18 czekam tej godziny jak zbawienia,bo jestem jakaś zmęczona.Dziś za ucho się łapała tak fajnie, zabawki też chwytać już chce. Na bioderkach 2wizyta i wszystko ok u nas.
samsungmonika
Chodzi spać przed 18pobudka ok 24i 3potem budzi się ok 6/7 ,godzinkę lub więcej aktywności i drzemka ok 30min i potem już tylko krótkie drzemki. Byliśmy na 1wizycie było wszystko ok ale kontrolnie dał za 8tyg na kolejną wizytę, nie wiem czemu bo wszystko było ok. Kami spala dziś lepiej w nocy ale w dzień jest ciężko z zaśnięciem i piszczy dalej w dzień trochę się pobawi i pisk i tak w kółko.A czemu była druga wizyta na bioderka? Coś było źle na pierwszej? Pytam, bo mam nadzieję że u nas się poprawi do drugiej...ciekawa jestem czy to prawda, że szczepionka na pneumokoki jest najbardziej bolesna...oby twojej szybciutko przeszło .O której twoja się budzi jak zasypia o 18??
reklama