Kochana ktoś młodego zawozi do Pl?
Moje dzieciaczki też jeżdżą do Polski na wakacje które spędzają z dziadkami ale powiem ci że na dłużej jak 4tyg to ich nie puszczę hahaha bo się zatęsknię masakra ze Mną
także podziw że go na całe wakacje puszczasz i tak myślę kiedy młody będzie mógł sam latać i siostrę zabierać .. hehe
wiesz może?
mój syn do roku spędzał dużo czasu z dziadkami i każdym kto bywał w domu ..z odstawieniem kp nie było najmniejszego problemu ..schodziliśmy stopniowo .samo poszło jakoś
od roczku gdy wyjechaliśmy był najczęściej z Nami jak i widywał naszych znajomych . zostałby z nimi bez problemu jak i kiedy rodzilam córeczkę spał u znajomych i nie było żadnego problemu .. dużo też zależy jako charakter ma dziecię ale fakt że obcowanie z innymi i nie bycie dla dziecka na wyłączność napewno wyjdzie na plus
z córką odstawienie co do kp też poszło gładko a była cycusiowa ..ale kiedy dochodziły stale pokarmy to się zaczęło to zmieniać .
dziadków widziała raz a resztę rodziny i znów dziadków jak miała 8 miesięcy . nie miałam dziecka bo latala z rąk do rąk heheh