Nie wlasnie nadal mam problem ale widzę że tobie buźki wchodzą wiec ty chyba ogarnelas problemja również mam ten problem . rozwiazalas.swoj??
witam się z rana
reklama
Mirakulum
Fanka BB :)
wchodA tylko te z tego edytora z bb ale takie jak z fona co wklejają inne dziewczyny .. takie inne buźki które bb nie ma nie wchodzą jak śmiech przez łzy np.Nie wlasnie nadal mam problem ale widzę że tobie buźki wchodzą wiec ty chyba ogarnelas problem
Sandi2018
Hej życzę wam miłej niedzieli nie odzywalam się ale cały czas was podczytuje--u nas żeby nie zapeszyc mały przełom otóż Sandra od 2 dni zasypia już trochę lepiej nie muszę już bez przerwy jej nosić tylko leży w łóżeczku i gawozy ale wolę tak niż żeby była cały czas na rękach. Tak samo skraca porę spania tzn ostatnio zasypiala koło 4-3 a dziś o 2 heh kto wie może się przestawi. Pomarzyć zawsze można pozdrowionka
Xenka C
Zaangażowana w BB
Hej, u nas syn przekichał i przekaszlał caaały tydzień.... Tatuś go zaraził... Juz tsk zdesperowana byłam ze zapażone zioła wlewałam do nawilżacza aby tylko przestał kaszleć.... Dzisiaj w końcu jakas poprawa... Na szczęście nie było gorączki.. Milej nidzieli wszystkim;-)
Xenka C
Zaangażowana w BB
Wszystkiego dobrego i szybkiego powrotu do zdrowia i do domu ;-)
Pozdrowienia ze szpitala. Katar i mocne zatkanie okazało się być wirusem rsv. Leżymy już tydzień. Dopiero dziś mam dostęp do internetu a w nocy poczytam co się u Was działo
Szybko wracajcie do domu! Zdrówka życzę.Pozdrowienia ze szpitala. Katar i mocne zatkanie okazało się być wirusem rsv. Leżymy już tydzień. Dopiero dziś mam dostęp do internetu a w nocy poczytam co się u Was działo
U mnie intensywny weekend - zaczęłam studia podyplomowe, które są 300 km od domu więc jeżdżę z moją mamą i Adusia na studia trochę hardkor bo muszę wychodzić na karmienie, to jednak bardzo daleko a ona taka maleńka, ale tłumacze sobie, że to wszystko robię dla niej żeby miała wszystko co najlepsze. Bardzo dzielnie znosi podróże, lubi spędzać czas z dziadkami takze chyba gorzej ja przeżywam to, że nie jestem z nią cały dzień niż ona. Mój mąż pracuje w weekendy więc nie może jeździć z nami. Ale jeszcze tylko kilka zjazdów na szczęście
Xenka C
Zaangażowana w BB
Btw, czy przy rsv była gorączka?
Pozdrowienia ze szpitala. Katar i mocne zatkanie okazało się być wirusem rsv. Leżymy już tydzień. Dopiero dziś mam dostęp do internetu a w nocy poczytam co się u Was działo
Sandi2018
Zdrówka życzęPozdrowienia ze szpitala. Katar i mocne zatkanie okazało się być wirusem rsv. Leżymy już tydzień. Dopiero dziś mam dostęp do internetu a w nocy poczytam co się u Was działo
reklama
Atramentowa
Ja kończyłam zaocznie magisterskie studia jak urodziłam syna (miałam sesję do zdania miesiąc po porodzie) więc od początku zostawiałam go z dużymi ilościami odciągniętego mleka z mężem albo teściami. Był jeden plus- syn nigdy nie miał problemu żeby zostać "sam" bez rodziców i mogliśmy spokojnie wychodzić razem. Teraz nie było potrzeby zostawiać małej i nie jest tak różowo w kwestii "wychodnego".Szybko wracajcie do domu! Zdrówka życzę.
U mnie intensywny weekend - zaczęłam studia podyplomowe, które są 300 km od domu więc jeżdżę z moją mamą i Adusia na studia trochę hardkor bo muszę wychodzić na karmienie, to jednak bardzo daleko a ona taka maleńka, ale tłumacze sobie, że to wszystko robię dla niej żeby miała wszystko co najlepsze. Bardzo dzielnie znosi podróże, lubi spędzać czas z dziadkami takze chyba gorzej ja przeżywam to, że nie jestem z nią cały dzień niż ona. Mój mąż pracuje w weekendy więc nie może jeździć z nami. Ale jeszcze tylko kilka zjazdów na szczęście
Wasze maluchy spokojnie zostają z kimś poza tatami?