FiLi88
Fanka BB :)
Też tak ostatnio miałam z cycami, Tobiasz śpi mi teraz czasem po 5h (nie przyzwyczajam się, bo cholera wie co się jutro stanie [emoji23]) to budzę się z cyckiem jak z kamieniem... Ten co cycal przed snem prawie naładowany a ten co jeszcze wcześniej- matko kochana! Wielki, twardy, boli, wkładka już przecieka [emoji28] U Was śnieg? Gdzie w w UK mieszkacie, pamiętam że jedna z Was jest gdzieś z okolic Manchesteru, dobrze pamiętam? U nas - 2 było z tego co widziałam rano, teraz 3 I pieeeeekne słońce, ale widać że zimnica bo trawa na biało zasilana szronem. Nigdzie nie idę z małym, nie ma szans. Zostawię sobie energię na to bieganie wieczorem w zerowej temperaturze [emoji28][emoji23][emoji23]
Zapomniałam powiedzieć, witam wszystkie nowo ujawnione mamy [emoji56][emoji3526]
To ja, to ja my w Man mieszkamy
Aaa wlasnie, Ciebie mialam pytac o jakies fajoskie rodzinne miejsca na wypady. Polecisz cosik ??
Jak ja Wam zazdroszcze tych godzin spania u nas tylko raz sie przytrafilo 5h ciagiem aleeee kamiennuch cycuszkow juz Wam nie zazdroszcze. Mam nadzieje, ze ustabilizuje sie samo i nie bedzie problemow.