Sasanka14
Fanka BB :)
Taki mrozik najzdrowszy na spacerek u nas dziś idealnie - 3 i powietrze też ok bo wczoraj mieliśmy alert smogowy. Pospacerowalismy troszkę z Nikosiem, teraz pojechaliśmy po córkę do przedszkola a stamtąd do fitness Clubu w którym chodzi na balecik bo przez ferie baleciku nie będzie więc chciała spróbować trampolinki i roztanczone przedszkolaki.A my się właśnie karmimy po prawie dwugodzinnym spacerku wreszcie po 4 dniach udało nam się wyjść bo wiaterek się trochę uaktywnił i przegnał chociaż trochę tego smogu... Dziś było "już" tylko umiarkowane powietrze a że u mnie na razie z innym sportem do d to chociaż staram się codziennie kopnąć na dłuższy spacer po lesie z piesem. W sumie to z tym maluchem w chuście to jak się narzuci odpowiednie tempo to nawet trochę nogi bolą i zadyszka jest pod górę. No ale po ciąży u mnie z kondycji z kilogramami tragedia, a w wakacje zaplanowaliśmy tydzień w Tatrach więc tego..
Mrozik jest dziś- 7 ale my jak się zapakujemu do naszego ocieplacza to nic nam nie straszne[emoji300][emoji299] tylko poliki czerwone
Ogólnie to zła jestem troszke na przedszkole bo znów taka sama akcja jak rok temu że w ferie mieszane grupy i ewidentne nastawianie dzieci żeby nie chciały chodzić. Uwielbiam nasze przedszkole ale te akcje za każdym razem mnie wkurzają. Tym sposobem muszę ją chociaż na tydzień zostawić w domu bo mi się zapłacze. Nie wiem co będziemy robiły... Mam nadzieję że drugi tydzień da radę mimo mieszanych grup.